reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Monya - czy mi sie cos pomyliło? Wydawało mi sie, ze to Twoje pierwsze dziecko bedzie teraz :)

Caltha - i moze tak sie pocieszajmy, ze ludzie nie sa nieuprzejmi tylko nie chcą nas urazić jakby co ;)

Witam po dluugiej przerwie, czujemy sie dobrze, odszedl mi kolejny potencjalny problem krzywa cukrowa ok ok, co mnie cieszy bardzo, na nastepnej wizycie jakos w polowie kwietnia (nie pamietam ale mam zapisane) mamy sie lepiej wybadac bo jeszcze niew przytylam, takie uroki zbednych kg sprzed ciazy :tak::tak::tak:
jeszcze tylko kontrol w Rzymie na temat normalnego stanu szyjki (mam nadzieje ze tam tez uslysze ze ok wszystko)

Sierpniowa - ja tez bym sobie darowala takie wypożyczanie. Dobrze ze jeszcze sobie kaucji nie życzą za ewentualne zniszczenia ;) kupcie swój, ten co wybrałaś fajnie wyglada i cena tez ok.

Caltha - niezłego dialogu byłaś świadkiem ;)

witam się na chwileczkę, cały dzień dziś napięty, padam na twarz..... urodziny dziecka mogą być męczące, a to dzisiaj bylo dla rodziny....
moja cora konczy dzis 8 lat....
zmykam i ponadrabiam Was jutro

Martuskaa - najlepszego dla córeczki.
Asiołek - co do tej sterylizacji to pamiętaj, że jest to bardzo ważna decyzja. Moja bliska przyjaciółka właśnie przy cesarce uparła się na ten zabieg, miała wtedy 36 lat. Po zabiegu zaczęła przechodzić menopauzę, normalnie dostawała szału, uderzenia gorąca, telepanie serca. Zaczęła się po prostu szybciej starzeć. Nie wiem czy to jest normalne czy ona to tak wyjątkowo przeszła.

martuśka sto lat dla Wikusi :-) niech rośnie zdrowo i łobuzuje ile się tylko da ;-)

monya i jak ograniasz dzieci S? dogadujesz się z nimi? w jakim są wieku?

Caltha he he w sumie to śmieszny ten dialog :-D bo ja się spotkałam z sytuacją, że dziewczynę przepuścili w kolejce, bo niby w ciąży, a ona cała czerwona jak burak, że nie jest w żadnej ciąży! w sumie mogła się nie odzywać :-D

Ja ostatnio byłam świadkiem rozmowy dwóch starszych pań na rynku! siedzą sobie na ławeczce i obserwują ludzi. Panie około 70-80 lat (tak wyglądały) wagowo ta jedna lekko ze 100 kg, druga niewiele mniej (na moje oko) i ta grubsza mówi do tej chudszej "jak patrzę na te baby to mi niedobrze! takie grube, doopy mają takie wielkie" :szok: zamurowało mnie, miałam już się odezwać, ale odpuściłam! tamta druga się nic nie odezwała, a ja poszłam dalej :-( chciałoby się rzec "przyganiał kocioł garnkowi" :-(

EH martwię się tą ospą :-( jutro jadę na badania na przeciwciała :-( ale na wynik czeka się około tygodnia. zapytam babki czy jest możliwość zrobienia ich jakoś na CITO! mam nadzieję, że chorowałam w dzieciństwie! nosz kurde jak mama może tego nie pamiętać? świnkę to sama pamiętam, że chorowałam, ale ospy nie :-( mam nadzieję, że przyjaciółka Martynki nas nie pozarażała :-(

No i minął kolejny dzien -jeszcze jutro i w czwartek wizyta:-) z jednej strony nie moge sie doczekac ,a z drugiej obawy czy wszystko dobrze :-/
Teraz po kapieli nasmarowalam moja ksiezniczke olivka i mam do Was pytanie :czy pieka Was sutki ?? Bo mnie dzis caly dzien i to bardzo -nie wiem czy to normalne :-(
Zmykam pomalu spac bo jutro trzeba sie przywitac przy kawce .
Kolorowych snow :-*

reklama
Do góry