reklama
Ewaelinka84
Fanka BB :)
Ja tez czuje pod pepkiem z tego co wiem tak jest macica w tych tygodniach :-)
Znalazłam cos takiego jesli chodzi o to gdzie mamy teraz macice 
ebrzuszek.pl - Wysokość dna macicy w poszczególnych tygodniach ciąży.
takze siła rzeczy ruchy u większości wciąż poniżej papka, nawet sporo w zależności od ułożenia dziecka.
Izis - święte słowa z tym obwinianiem sie wzajemnym za cos co sie dziecku wydarzy w naszej obecności. To jest arcywazne by tego sobie nie robic. U nas przetestowane. Ja zawinilam strasznie strasznie i nikt mi złego slowa nie powiedział, wszyscy wspierali w ciężkich chwilach. To mnie tez duzo nauczyło.
ebrzuszek.pl - Wysokość dna macicy w poszczególnych tygodniach ciąży.
takze siła rzeczy ruchy u większości wciąż poniżej papka, nawet sporo w zależności od ułożenia dziecka.
Izis - święte słowa z tym obwinianiem sie wzajemnym za cos co sie dziecku wydarzy w naszej obecności. To jest arcywazne by tego sobie nie robic. U nas przetestowane. Ja zawinilam strasznie strasznie i nikt mi złego slowa nie powiedział, wszyscy wspierali w ciężkich chwilach. To mnie tez duzo nauczyło.
anna20061
Fanka BB :)
a ja sie sobie dziwie.Czy j ana tle nerwowym czy c
d dwoch tygodni strasznie sie obrzeram.Wpycham w siebie niesamowite ilosci zarcia az szok.Pilnoje sie.
Rano spokojnie wstaje jem sniadanie.Potem po sniadainu cos slodkiego laoje w lapkach,potem obja z mezem kolo 12 mala porce nakladam,potem po 13 dla towarzystwa z synkiem nakladam odrobine jem z nim.potem znowu cos slodkie wpada.Potem jakies owoce i tak z 3 godizny naonstop ruszam geba.
I potem sie dziwic ze mnie zgaga i mdlosci mecza. Ale niewiem skad to sie wzielo.Fakt pare lat temu bylam otyla ale nie z objadania tylko z lekow na serce.I nigdy w zyciu sie tak nieobrzeralam :/
Rano spokojnie wstaje jem sniadanie.Potem po sniadainu cos slodkiego laoje w lapkach,potem obja z mezem kolo 12 mala porce nakladam,potem po 13 dla towarzystwa z synkiem nakladam odrobine jem z nim.potem znowu cos slodkie wpada.Potem jakies owoce i tak z 3 godizny naonstop ruszam geba.
I potem sie dziwic ze mnie zgaga i mdlosci mecza. Ale niewiem skad to sie wzielo.Fakt pare lat temu bylam otyla ale nie z objadania tylko z lekow na serce.I nigdy w zyciu sie tak nieobrzeralam :/
hej, u nas piekna wiosna, 17 stopni. ja zaraz smigam po Ludwika do przedszkoa,a potem pewnie heja na plac zabaw. caly czas zachowuje si ejak wariatka,bo nie ogarniam posiadania córki.sama siebie nie poznaje- wyslac mnie na tydzien do psychiatryka trzeba. mam nadzieje,ze u was w porzadku,bo nie bardzo czytam ostatnio. wczoraj chcialam klinem sprawę załatwić i kupic coś różowego...no i kupiłam spodenki w brązowo-beżową kratę. Brawa dla mnie! trzymajcie się!
reklama