reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

tom ja sie dzisiaj narobila :)
ZAPRASZAM

20140226_204824.jpg

Załączniki

• 20140226_204824.jpg
    20140226_204824.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 61
reklama
anna OMG nie pokazuj mi takich rzeczy! Ciekawe czy jutro zdążę pączki kupić ...
Madison mały nie był szczepiony na pneumokoki. Nie wiadomo skąd mu się to wzięło, dzień wcześniej miał tylko katar. Ja swojej córki nie szczepiłam na to, ale teraz poważnie się zastanawiam.

Dobrej nocy :)

Witam sie po kilku dniach przerwy :-*
Telefonik cos ostatnio odmawial mi posluszenstwa ;-/

Asiolek WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!

anna z rana skazujesz moje oczy na takie widoki hmmm az mi zaburczalo w brzuszku :-D

Biore sie teraz za nadrobienie zaleglosci i zycze Wam sierpnioweczki slonecznego dnia :-*

Witam sie w tlusty czwartek i nie wiem czy dzisiaj zjem jakiegos paczka... wczoraj na kolacje zrobilismy nalesniki bo dostalam domowej roboty dzemik truskawkowy no i co ... zjadlam az caly 1 nalesnik i sie zapchalam ;-)U nas w przyszly wtorek jest nalesnikowy wtorek wiec znowu beda szalec w pracy z nalesnikami z cukrem i sokiem cytrynowym ;-)Ja w tym roku chyba powiem pas bo jakos slodkie mi nie wchodzi wcale.

Kurcze no badz tu dobrym czlowiekiem no.Niedosc ze chcialam sie podzielic to jeszcze na mnie krzycza za paczki.Paczusie domowe smaczne :)

Ja jakos bez sil.W domu szpital.Maz w pracy kicha cicha pokatach zarazi wszystkich na pewno bo to jakis wirus wrancowaty.Maly dzisiaj beczy bo w szkole karnawal ja go niepuscilam bo albo i dzieciaki pozaraza albo co gorsza doprawi sie do konca.No trudno niech beczy...
Nic ide dalej sprzatac...Ktos chetny do mycia pieca??

witam z rana :)
no wypieki pierwsza klasa! i ile tego! łał.
a ja wam miałam wstawić zdjęcie moich faworków. Wstaję rano i patrzę,że został 4 (słownie:cztery!!!!)z całej blachy! poszłam wczoraj spać,a moje chłopy wszystko wyżarły. ja już nie mówię,że zjedli,bo zeżarli blachę całą!!! Fakt faktem zrobiłam jakieś kosmicznie pyszne, aż się sama dziwiłam, bo wczoraj 3 capnęłam ale nie sądziłam,że do tego stopnia są dobre,zeby mi wszystko zjeść. no nie zostaje mi nic innego jak jasia wygnać po zakupy. aj!

to milego obzarstwa dzisiaj!

Asiołek sto lat :-)
Kahaka trzymam &&&&&&&&za maluszka :tak:

ja wczoraj byłam na wizycie u kardiologa -mam lekką arytmię i tachykardię -zapisała mi metocard i zastanawiam sie brać czy nie brać ??? trochę się boję :tak:

Asiolek spełnienia marzeń!

Kahaka to straszne co piszesz, ból rodziców pewnie nie do opisania. Sama miałam synka na intensywnej terapii jak miał 4 miesiące i ten widok jest czymś co nadal jest moim najgorszym wspomnieniem. Staraj się tym nie stresować, wszystko będzie dobrze!

Nie mogę wyrzebać się z łóżka, jak zawsze po dniu pracującym. Mój mały na szczęście bawi się grzecznie. Muszę koniecznie jakieś dobre pączki kupić, od rana mi ochoty narobiłyście ;)

reklama
witam

Wczoraj pisałam do swojego lekarza w zwiazku z tymi moimi zaslabnieciami i wyzszym pulsem i wieczorem oddzwonil, powiedzial ze takie objawy w ciazy sie zdarzaja i tachykardia tez, jednak jak stana sie bardzo czeste to mam mu natychmiast powiedziec....ewentualnie zglosic sie do rodzinnego zeby mnie osluchala itp.... z synkiem nie miewalam takich stanow ,dlatego teraz jestem juz spokojniejsza po tym tel.
Ciesze sie ze wzielam do niego nr. tel bo w takich syt. moge sie poradzic zamiast od razu biec na wizyte...

beetka oo nie wiedzialam ,ze kaszel skraca szyjke.:eek: A wlasnie ostatnio jak bylam na oddziale przyjechala tam taka dziewczyna z kaszlem i sie zastanawialam po co? przeciez to tylko kaszel..teraz juz wiem:eek:

Martuska Gratuluje synusia. Kurcze same chłopy:-)
Asiołek spóźnione życzonka urodzinowe. Wszystkiego najlepszego!;-) a torcik mniammmm ale bym taki zjadła:tak:

ja pączki kupne mam ale , chyba tylko ja będe jadła bo wszystkich jakis wirus rozkłada. biegunki i te sprawy:szok:

Do góry