reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Kochana ja mialam wizyte na 19 i to musialam az jechac dwie godziny samochodem na ta wizyte bo akurat z mojego zadupia mam tyle do Londynu....Ale lekarz bardzo dobry i jestem bardzo zadowolona.....Takze ty pewnie masz wizyte w swoim miescie to jeszcze o tyle dobrze .....

reklama
Odpoczywajcie jak najwiecej:)

Dostalam wlasnie pierwsza dobra wiadamosc tego dnia! Zadzwonila do mnie midwife, dzieki przyjaciolce ktora mnie jej polecila i powiedziala, ze udalo jej sie zalatwic dla mnie dodatkowy scan na 20 grudnia, zebym sie juz nie musiala stresowac i, ze chcialaby prowadzic moja ciaze:) Ciesze sie bo juz przed gwiazdka bede wiedziala czy malenstwo sie dobrze rozwija a moze juz uslysze bicie serduszka- w koncu bede zaczynac 8 tydzien!:) Hurra!

Witaj Joanna,

Ja wlasnie sie zastanawiam czy mi w Anetnatal Clinic nie beda chcieli zrobic usg w poniedzialek...bo jestu duza szansa na blizniacza ciaze,myslicie ze powinnam sie przyznac jak pojde na wizyte ze mialam robione usg w piatek prywatnie ?

Witaj Joanna,

Ja wlasnie sie zastanawiam czy mi w Anetnatal Clinic nie beda chcieli zrobic usg w poniedzialek...bo jestu duza szansa na blizniacza ciaze,myslicie ze powinnam sie przyznac jak pojde na wizyte ze mialam robione usg w piatek prywatnie ?

Domi, mysle, ze nie musisz im tego wspominac i normalnie isc na scan. Im wiecej razy cie sprawdza tym lepiej:) Bedziesz miala porownanie opini dwoch lekarzy-daj znac jak ci poszlo i czy lekarz byl spoko!

No to im nie powiem ;) w poniedzialek bedzie rowne 6t wiec podejrzewam ze bedzie wiecej widac niz w piatek. Ogolnie to strasznie sie stresuje ta moja nieszczesna tarczyca, jutro musze sie z pracy zwolnic zeby na krew pojechac bo boje sie ze jak zrobie krew w piatek to moze nie byc wynikow do poniedzialku

reklama
Do góry