reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Jeszcze trochę :)
Jak widzisz u mnie po sobocie odpadł czop a dzisiaj ruszyło :) gdzie nikt się nie spodziewał, zwłaszcza, że mnie tak faktycznie bolało mocniej niż na @, ale nic dpecjalnego. A w sobotę jeden skurcz mi wyszedł na ktg.

reklama
IZIS - ja po synku tez miałam lód miedzy nogami :)
Mocno Cie nacieli? Raju, jak Ty w tyle wypchnelas z siebie??? ;)

Z tym sikaniem to troche Cie załatwili. Zakaz wstawania? Fakt, ze pierwszy raz ktos powinien byc przy Tobie, przynajmniej tak jest u mnie.

Fajnie, ze mi przypomnialas o tym ciepelku dziecka po porodzie :) :) :)

Jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń z pierwszych dni i tygodni macierzyństwa :) Na pewno bedą tak samo pozytywne jak wszystkie Twoje posty!

Jeszcze raz - witaj po drugiej stronie! Gratuluje! I postaraj sie odpoczywać ile sie da, bo w domu moze byc z tym bardzo różnie w pierwszej chwili :)

Izis cudownie, uczucie ciepełka rzeczywiście jest nie do opisania. :) Wspaniała waga Oliwki i wielkie gratulacje dla mamusi.

A my się właśnie karmimy i może dziś z Hanią do domku? :)

Pecaefcake pisała o bólach krzyżowych moje przy porodzie zaznaczały się co 10min. i na 60%, a potem nie pisały się w ogóle.
Na ktg to nie bóle a skurcze się zapisują.

Ostatnia edycja:
Izbę gratuluje!
fajnie ze już po ja tez pisałam ze chciałabym wcześniej urodzić bo już nie mam siły a wczoraj sie przestraszylam ze to może już sie zaczyna a maluszek dobrze jakby chociaż z tydzień dwa powiedział jeszcze. Zasnelam i teraz nic sie nie dzieje więc to były tylko skurcze przepowiadajace ale jestem strasznie obolala jakby ktos mnie skopal po kroczu, ale co ty masz powiedzieć. Wracaj do pełni sił :-)

reklama
Do góry