reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Jeszcze trochę :)
Jak widzisz u mnie po sobocie odpadł czop a dzisiaj ruszyło :) gdzie nikt się nie spodziewał, zwłaszcza, że mnie tak faktycznie bolało mocniej niż na @, ale nic dpecjalnego. A w sobotę jeden skurcz mi wyszedł na ktg.

reklama
IZIS - ja po synku tez miałam lód miedzy nogami :)
Mocno Cie nacieli? Raju, jak Ty w tyle wypchnelas z siebie??? ;)

Z tym sikaniem to troche Cie załatwili. Zakaz wstawania? Fakt, ze pierwszy raz ktos powinien byc przy Tobie, przynajmniej tak jest u mnie.

Fajnie, ze mi przypomnialas o tym ciepelku dziecka po porodzie :) :) :)

Jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń z pierwszych dni i tygodni macierzyństwa :) Na pewno bedą tak samo pozytywne jak wszystkie Twoje posty!

Jeszcze raz - witaj po drugiej stronie! Gratuluje! I postaraj sie odpoczywać ile sie da, bo w domu moze byc z tym bardzo różnie w pierwszej chwili :)

Izis cudownie, uczucie ciepełka rzeczywiście jest nie do opisania. :) Wspaniała waga Oliwki i wielkie gratulacje dla mamusi.

A my się właśnie karmimy i może dziś z Hanią do domku? :)

Pecaefcake pisała o bólach krzyżowych moje przy porodzie zaznaczały się co 10min. i na 60%, a potem nie pisały się w ogóle.
Na ktg to nie bóle a skurcze się zapisują.

Ostatnia edycja:
Izbę gratuluje!
fajnie ze już po ja tez pisałam ze chciałabym wcześniej urodzić bo już nie mam siły a wczoraj sie przestraszylam ze to może już sie zaczyna a maluszek dobrze jakby chociaż z tydzień dwa powiedział jeszcze. Zasnelam i teraz nic sie nie dzieje więc to były tylko skurcze przepowiadajace ale jestem strasznie obolala jakby ktos mnie skopal po kroczu, ale co ty masz powiedzieć. Wracaj do pełni sił :-)

reklama
Do góry