reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

A ja spac dalej nie umiem :-(nie wiem czy z nerwow czy z powodu odczuwalnych skurczy ?
Trafilam na daremna wspollokatorke dretwa jak nie wiem pozamykala okna i wylaczyla tv ,az strach sie ruszyc hihihihi

Uwielbiam czytac o Waszych cycowaniach :-)

Ania juz spi czy sie ruszylo nie mam sumienia pisac do niej na whatsie bo moze spi

reklama
Gdzie jesteście mamuśki karmiące? No I gdzie są zniecierpliwione ciezarowki? Czyżby tylko Hanka miała bezsenna noc.
Właśnie udało mi się ją uśpić przy cycku, ale przypomniało mi się że zrobiła kupsko. Trzeba przebrać = obudzić.
Czy dziś uda mi się zasnąć???

Ja karmie i ściągam, wzięłam sie do roboty, bo juz ostatnio zaczynam nadwyrezac moje mleczne zapasy.

Dziewczyny przespaly jedno karmienie, super :)
Aleśmy pospali :)

Jaka jestem ciekawa tego wszystkiego :) nawet odciągania pokarmu ;)) ja wiem, że jeszcze będę płakać i mieć dość :) ale na tą chwilę to wszystko jest dla mnie takie fascynujące :)

Muszę kupić też te woreczki na pokarm. Widziałam też pojemniczki, ale mamy malutki zamrażalnik to pewnie woreczki będą lepsze :)

Napiłabym się teraz mrożonej kawy z lodami ;)

Takiej kawy to i ja bym sie napila :)

Woreczki do zamrazalnika duzo lepsze, szkoda miejsca, a poza tym banalnie prosto sie rozmraza i pogdrzewa pod strumieniem wody :)

reklama
I ja na nocnej warcie przy dziecku moim...

Aniu, śniło mi się, że rodzisz właśnie :)

Ewcia, biedna jesteś :/ niech już się urodzi to Twoje uparte dziewczę.

Izis, cieszę się, że jesteś optymistką w tematach dzieciowych :D

Madison, Ty pewnie za jakiś czas przejdziesz na mm?

Do góry