reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

ewcol no ja wlasnie malo na wadze przybralam bo tylko 7 kg od pocz ciazy..synek tez maly-3 tyg temu 2200 mial a cukry po posilkach mam dosc wysokie i lekarz kazal powtorzyc badanie..ja juz naprawde z tego nic nie rozumiem....
monia no wybralam sie bo obiecalam sobie ze codziennie bede spacerowac, akurat wybralam złą porę bo w największy upał ale to dlatego ,że mąż był wtedy w domu i mógł iść ze mną bo sama to ja bym sie nie odwazyla raczej... :)
my jutro za to znowu nad jeziorko sie wybieramy, ja pewnie posiedze na kocyku, ewentualnie nózki zamocze ale moi chlopcy sobie poplywaja :)
marlenkus to mi ostatnio takie 4 wyszly wysokie skurcze jak trafilam do szpitala a reszta na 30-40 się utrzymywala...ale nospa, mg, lutka i poszly sobie w cholere :)

reklama
Kaspian tydzień temu juz miałam na 3 cm. Teraz weekendowy przestój...w poniedziałek pewnie jakieś badanko zarządza:)
Carine u mnie to oczekiwanie na rozwój akcji. zatrzymywać nie będą!

gorgusia, no nie. Ty mnie nie denerwuj,że rodzić zaczynasz... nie ma to tamto. jeszcze tydzień. ;)

byłam w kinie, byłam na hamburgerze ,z babcia lepiej choc do pn jest pod scisla obserwacją na zasadzie "wszystko się może zdarzyć".

I ja po grillu. Z tych emocji nawet nic nie jadlam. Skurcze są nadal co jakieś 5-8min. Są takie od jakiejś 18. Zobaczymy. M przyjdzie z dworu i ogarniemy torbę bo jakbym się ciut zmobilizowała. Ciekawe czy te skurcze na ktg by były. .. Noc będzie czuję ciekawa ;-)

Mamy szpitalne- dzielne jesteście. Dobrze w sumie,że jest Was kilka to Wam razniej chociaż.

reklama
no dobra gorgusia jak juz dzisiaj chcesz rodzic,to juz lepiej w nocy niz w ten skwar piekielny.
ufam jednak,ze wsluchalas sie za bardzo w swoje ciało,a wszystko to przez nas,ktore sie tak rozczulają nad każdym bólem. Bedzie dobrze- jakkolwiek będzie

Do góry