FIUUFIUU, FAISCA - dobre jesteście w te zgadywanki
Ja to w ogóle miałam VIP weekend, bo wczoraj u sąsiadów gościł przewodniczący jednej z partii
A sąsiedzi naprzeciwko gościli swoje dzieciaki - pare młoda przygotowująca sie do ślubu, to sobie mogliśmy popatrzeć jak wyjeżdżali
FIUUFIUU - no ja miałam taka śpiączce na kilka dni przed
A niania to pielegniarka to moze stad, a moze to czarownica, bo jak przyszła pierwszy raz to synek do niej pobiegł przywitał sie i oddał smoczek!
Do tego w pt przed moim niedzielnym porodem powiedziała, ze wyglądam inaczej, bardzo ładnie, rysy mi sie wyostrzyly i porod bedzie niedługo.
Kupiłam dzis te plastry. Z deka przyplacilam, bo za 160 zł były, a w necie za 100 zł sa. Ignorancja kosztuje. Ale tam piszą, ze najlepiej to co 24h nowy. Czyli dziennie dwie dychy. Max mozna 5 dni, to juz lepiej brzmi. Ale ta moja rehabilitantka używała ponad pol roku i liczenie trwa, wiec niezła inwestycja
Na czopach sie nie znam, za to na odchodzących wodach bardzo dobrze
FAISCA - dwa razy bliźnięta... Jak bym wpadła, albo zdecydowała sie na czwarte, a tu znowu dubel to bym sie chyba załamała
MEXI - jak to???? Juz nigdy nie bede tam normalnie czuc???? O tym nikt nie mowil :/
ATANA - to Bali to na pewno jakas last minuta
Ten AngelCare jest super, mieliśmy go, tylko monitora nie zamontowalismy, a niania sie popsula, taki pech. Ale sprzet fajny
Teraz chyba kupię takie mobilne Snuza. Do pieluszki sie doczepia i tym samym jest wszedzie tam gdzie dziecko, nie tylko w lozeczku. No i moje dziolchy moglby by skąd razem poki małe.
Chyba na wyrost to wszystko, małe leżą w szpitalu bez monitoringu i jest ok, a skoro oni sie boja odpowiedzialności to muszą byc ich pewni.
JUSTYNA - trzymam kciuki zeby z synkiem było wszystko w pięknym porzadeczku, a jutrzejsza kontrola Cie uspokoiła.
BARBARKA - nie wiem czy komus juz odpowiadalas na to pytanie, ale po co Ci az tyle lodu, jak Ty go jesz?
ANNA - a mama to tak w sumie na ile przyjechała? Ma pomoc przy noworodku? Ja tam synka rozumiem
babcia nie babcia to zawsze osoba z zew w domu jakis jego rytm codzienny burzy
LILITH - Ty to jak niezmordowany króliczek Duracel
Oh my God - no to skoro w internecie sa zdjecia czopow to znaczy, ze naprawdę jest tam wszystko
GORGUSIA - kolejna szalona ciężarna. Jak tam Kazimierz? W sezonie to zupełnie jak Monciak czy Krupowki
EWAELINKA - historia Twojej ciazy to cos niesamowitego
Ale cudownie, ze wciaz w dwupaku zdobywasz nowe tygodnie na liczniku. Oby tak dalej!
Zazdroszczę dzis Niemcom
Nie dosc, ze gospodarczo potęga to jeszcze o finał grają, no nie fair
A niech mnie, bede im kibicować