reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja również w Nowym Roku,życzę Wam wszystkiego dobrego,samych pozytywnych myśli i wiadomości ,by wszystkie złe rzeczy odeszły ze starym rokiem.Szczęśliwych rozwiązań w sierpniu i pięknych zdrowych bobasków :-)

ja jutro mam wizytę,już nie mogę sie doczekać,by uspokoić wszystkie chole*nie złe myśli po ostatnich wydarzeniach na forum.
Lavendela tak strasznie mi przykro.....

reklama
I ja się witam w Nowym Roku :-)
Oooo tak super uczucie bez kaca, z wyspaniem to niestety mi się nie udało, córcia o 8 otworzyła mi oczy mówiąc "mamo jest dzień" a położyłam się spać o 4... :-p
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!!!

Witam i ja w Nowym Lepszym Roku 2014,
dopiero wróciłam z pracy, zjadłam, mdłości są, zasypiam na siedząco, korzystając ze spokoju (mąż na rybach już) idę do łóżka, pospać, poleżeć odpocząć.

I jak mamuski po Sylwestrze? my poszlismy spac o 1:20, tak wiec dzisiaj jestem nieco nieprzytomna:baffled: ale odespie to :cool2: Jutro juz wizyta, nie moge sie doczekac normalnie:sorry2:Ja chce miec mdlosci!:dry:

reklama
Hej Gwiazdeczka...Nie przejmuj się brakiem mdłosci bo ja też wieloma brakami sie przejmowalam tez raz mialam mdłosci raz nie mialam, jaki mialam apetyt przed ciąży taki sam mam w ciaży , piersi mnie wogóle nie bola poza delikatnym nabrzmieniem .....Mówiąc ogólnie nic nie czuje że jestem w ciąży a jednak wczoraj na wizycie okazało się że jest wszystko wporządku i te stan bez objawowy jest całkiem normalny, to powiedział mi lekarz.....A w sumie nic nie powiedziane że za pare chwil będziesz przytulała non stop kibelka z powodu wymiotów...Organizm kobiety jest dziwny i każda ciąża to inny przypadek...takze kochana naprawde się nie martw....Jestem pewna że jutro wyjdziesz z gabinetu bardzo szczęsliwa....i z całego serca Ci tego życzę.....:):):)

Do góry