reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Cześć. :-)
Doczytuję regularnie, ale męczy mnie cały czas przeziębienie i lekki dołek. :zawstydzona/y:

Malusiolka i Lavendela współczuję straty... Nie wiem co napisać, żadne słowa nie będą wystarczająco pocieszające... Tulę...

Kończy się stary rok...
W tym Nowym, nadchodzącym, życzę Wam
Tylko dobrych chwil i słońca na codzień,
spełnienia marzeń i pozytywnych zawirowań,
abyśmy spokojnie doczekały do sierpnia w dwupaku
i żeby nasze dzieci były nieustającym źródłem radości.
:-)
Idę kończyć kolację. Trochę wcześnie, ale jak za późno jem, to potem zgaga męczy... :dry: Będzie włosko-hiszpański mix: włoskie warzywa, Monchego z oliwkami i grzanki z bruschettą i mozarellą. :-D
Szampańskiej zabawy. :tak:

Ja już jestem w domku. Cieszę się,bo jednak spać w swoim łóżku z ukochanym mężczyzną to jest TO. Chociaż w szpitalu nie miałam źle.

Mam dużo,dużo wsparcia od rodziny,od was moje kochane Mamuśki :-D

Rano miałam usg i tak jak pisałam wydaliłam zarodek,jednak nie obyło się bez łyżeczkowania :-( mam nadzieję,że dobrze mnie oczyścili.

Teraz odpoczynek i Sylwester z Polsatem ;-)

Dużo radości w Nowym Roku,dbajcie o siebie i czekam na zdjęcia coraz większych Fasolek :tak:

Buziaki od e-cioteczki ;-):*:*

&&&&&&&&&&&&

lavandela nie będę nic pisać,bo serce aż się kraje...

sama zaczynam się bać o swoją kruszynkę. Ja narazie miałam tylko 1 usg,a w piątek idę na wizytę,ale mój gin nie robi od ręki usg tylko daje skierowania i pewnie to co mi da to będzie już to obowiązkowe które się robi między (chyba) 11 a 14 tygodniem-czy jakoś tak,nie pamiętam już dokładnie jak to było. A tak bym chciała wiedzieć czy wszystko ok.
W pierwszej ciąży na początku miałam małe problemy z łożyskiem (delikatnie się odklejało) więc teraz tym bardziej się obawiam, szczególnie że cały czas pracuję na nogach. Mam zamiar zapytać lekarza na wizycie o L4.

Rano znowu musiałam przytulić naszą przyjaciółkę..a tak się cieszyłam że mi odpuściło...

Nikitka broń Boże nie dręczę zwierząt:)-wręcz je uwielbiam (tylko coś do kotów nie mogę się przekonać). Zawsze w naszym domu był pies,raz nawet świnka morska. teraz mamy suczkę owczarka niemieckiego i rybki.

My właśnie rozpoczynamy Sylwestra z TVN-em:) Szczęśliwego Nowego Roku-oby był dużo lepszy od starego:)

reklama
Witam was w nowym roku :)
Mam nadzieję, że noc miałyście udaną. Ja poszłam spać o 24.30 :p
Jutro idę porobić badania.
Życzę Wam miłego dnia!

Do góry