reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Kami - dobrze, że sytuacja opanowana.

Madison - jak miałam laparoskopowo usuwanego mięśniaka pod narkozą to mi kazali zmyć lakier z paznokci. Chodzi o to, że jakieś sinienia najłatwiej chyba pod płytką paznokciową zaobserwować.

A mnie coś się brzuch od kilku dni mocno napina na wieczór, nie boli ale upierdliwe, tak coś jak na wzdęcia, dzisiaj to mi chyba mała się przemieściła całkiem do góry bo dół mam w sumie miękki...

reklama
Carine kurier dojechał? Do mnie nie:/
Asiołek super, że tak szybko wszystko ogarnęłaś!;)
Sylwia u nas na szczęście ludzie boją się tych kas samoobsługowych, więc do nich zawsze śmigam i korzystam ;)
Natkusia ja miałam butelkę do odbioru za free z warsztatów, ale że nie było to odpuścilam temat...choć to zawsze cieszy;)
Katushka łóżeczko stoi w paczce jeszcze nie ruszone, bo ja dziś calutki dzień sama:( tylko ciut je przesunęlam żebym z łazienki mogła korzystać;)
U nas też jedna paczka nie doszła- z pościelą...czekamy zatem nadal... Jedni jakoś potrafią na drugi dzień dostarczyć, a u innych się czeka w nieskończoność...
Karaiwina dobrze, że sprawdziłaś...różnica spora:/
Kami :*
Caltha nie zazdroszczę...czy Ty wybierasz się na zwolnienie?
Madison o tych paznokciach wspominała mi koleżanka, że jej kazano zmyć, choć nie wiadomo było czy będzie CC.
Ewcol z tym cukrem to lipa totalna;/

Asiołek - dobrze , że kasa odzyskana :)

Katushka - ja nie mogę z moim M jeździć , normalnie szlag mnie trafia , ostatnio nie raczył zwolnić przed progiem zwalniającym : /

Justyna - zuch chłopak ! , dobrze że już w domku jesteście , szybkiego powrotu do formy .

Kami - to się strachu najadłaś :( ale dobrze że wszystko pod kontrola , odpoczywaj !

Madison - u mnie w szpitalu przy cc nie można było mieć pomalowanych paznokci u rąk , tak jak piszesz lakier utrudnia pomiar czegoś tam :) , na stopach miałam jak zawsze czerwony :)

Ewciol - zdrówka

Caltha - mogłaby sobie szefowa darować i nie dokładać pracy ..

Asiołek super,że pieniązki zwrocili i ze udalo ci sie znalesc zastępstwo tamtej kolonii:-)
justyna słodki dzielny pacjent:-)
kami a od czego to plamienie? juz doczytałam:tak:
caltha szok:szok: na pewno dziadziuś już nie doczeka...i po co płacić te składki zdrowotne? nie lepiej zeby nie zabierali ich bo i tak trzeba isc prywatnie i podwójnie placić? c-h-o-r-e!
marlenkus dojechał ale nie z tą przesyłką na którą czekałam..okazało się ,że karuzelka przez pomyłkę została wysłana pocztą zamiast kurierem a dziś przyszła piła a miała byc jutro hah.... no ale jutro spodziewam się listonosza bo sprawdziłam status i już jest na naszej poczcie paczuszka z karuzelką...
ale się nie czepiam bo i tak pan mi 20 zł na karuzelce spuścił

no ładnie z tymi paznokciami a ja planowałam się powyginać troche i u stóp sobie walnąć kolorek,żeby ładnie na porodówce wyglądać a tu mi plany na psy zeszły:szok:

Mój maluch się mam wrazenie znów obkręcił i lezy głową do góry bo kopie mnie po biodrze..ten to lubi zmiany:-D mojemu mężowi się snilo ze mi dziecko przez brzuch wyszlo więc skwitowal ze bede miec cesarkę... no ciekawa jestem...

zbieram się do spania dobranoc

Co do paznokci to norma.. już lata temu nie mogłam mieć przy łyżeczkowaniu i skrobałam na szybko ;/

Kochane, jestem zmęczona, prawie nic do was nie napisałam, ale sprawdzałam wizyty i zakupki. Dziś trochę porobiłam, trochę nakupiłam i już mam w sumie wszystko nie licząc siebie. Potem tańce córy i inne sprawy. Co ważne, dziś było łapanie kociaków, załatwianie sterylki tym duzym, 3 kocicom.. przywieźli nam pułapki, udało się w końcu złapać 6 maluszków, są jeszcze 3 i te 3 zawieziemy lub sami po nie wpadną a te duże to najlepiej na te pułapki, już załatwiamy takie kupony co tu dają by za darmo sterylizowali, oddawali i można wypuścić.. mimo wszystkot o dzikie, choć ostatnio przychodzi na karmienie też. Zresztą maluchy też łaziliśmy karmić. Trochę na głowie jest.. Górą już prawie wyremontowana, pranie i prasowanie w trakcie, teraz nie będziemy malowac korytarza ani robic z rurami dla kotów, pierw chcę dosegregować pudła z góry i dołu i chyba pierw zrobimy kuchnie z jadalnią a dopiero potem reszte.
Tak więc jakoś leci :tak:

Czas tez :-D

K... pisałam posta z odniesieniem prawie do wszystkich przez ostatnia godzinę i się nie wyslalo :( :(
Nie mam siły juz go powtarzać, może jutro. Dobrej nocy.

W doopke jeża!!dziolchy chyba mi czop śluzowy/bądź jego część odszedł.generalnie taki glut wielkości jajka przepiorczego(bądź dwóch) jak białko jaja kurzego,nie podbarwiony,przezroczysty...kurka wacek trochę wcześnie i sie cykam.co robić?

reklama
A może to nie czop? Może sluzu po prostu więcej. Jak nie ma krwii to tak czy inaczej niczego to nie wróży.

Moja wspolniczka wyjeżdża 10.07 na urlop. Więc nogi do 20.07 co najmniej muszę zaciskac.

Dobranoc.

Do góry