Tk naprawde dziewczyny, to ja ochłonełam z tymi szpitalami...Tez panikowałam,a teraz luzik. Chce pojechać , zobaczyc,ale to tak z ciekawości. Ja sie kieruje dwoma kryteriami: koszt oraz czy jest oddział patologii noworodków. To jest najważniejsze dla mnie! A atmosfera???Zawsze może sie trafic zołza albo anioł,wiec trzeba wziąc na luz! i tak poród muszą odebrac czy to z uśmiechem na buzi czy z grymasem ale muszą!
reklama
agusia0611
Fanka BB :)
Ja się 3 lata temu wykosztowałam aż 6 zł: 1 zł kapcie szpitalne i 5 zł fartuszek (dla tatusia wdzianko na poród). I ani złotóweczki więcej.
andariel
mama super dwójki :]
A atmosfera???Zawsze może sie trafic zołza albo anioł,wiec trzeba wziąc na luz! i tak poród muszą odebrac czy to z uśmiechem na buzi czy z grymasem ale muszą!
dokładnie tak samo do tego podchodzę - poród odebrać muszą, a najwyżej moje wspomnienia nie będą miłe i będzie mi przykro, że takie wredne małpiszony pracują przy mamuśkach, trudno; najważniejsze, żeby dziecko było pod dobrą opieką;
agusia0611
Ja bym była chętna!
Tylko pracuje od poniedziałku do soboty:-(
Tylko pracuje od poniedziałku do soboty:-(
andariel
mama super dwójki :]
również jestem za
_karincia_
Pewnie, juz kiedyś pisałyśmy że jak sie zrobi ciepło to spotkanie będzie
To jeśli spotkanie ma byc w weekend to ja będe mogła dopiero w maju ale może nawet lepiej bo może brzuch mi urośnie :-)
agusia0611 to Ty jeszcze pracujesz?? A myslałam że ja jako ostatnia poszłam na L4
To jeśli spotkanie ma byc w weekend to ja będe mogła dopiero w maju ale może nawet lepiej bo może brzuch mi urośnie :-)
agusia0611 to Ty jeszcze pracujesz?? A myslałam że ja jako ostatnia poszłam na L4
reklama
agusia0611
Tak Karincia pracuje....:-(
6 dni w tygodniu od 10 do 18.
Mnie nie urządza L4...:-( Nie ma mnie kto zastąpić, więc do końca lipca na 100% będę pracowała. Potem się zobaczy...
6 dni w tygodniu od 10 do 18.
Mnie nie urządza L4...:-( Nie ma mnie kto zastąpić, więc do końca lipca na 100% będę pracowała. Potem się zobaczy...