reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpnióweczki z Warszawy i okolic

Tk naprawde dziewczyny, to ja ochłonełam z tymi szpitalami...Tez panikowałam,a teraz luzik. Chce pojechać , zobaczyc,ale to tak z ciekawości. Ja sie kieruje dwoma kryteriami: koszt oraz czy jest oddział patologii noworodków. To jest najważniejsze dla mnie! A atmosfera???Zawsze może sie trafic zołza albo anioł,wiec trzeba wziąc na luz! i tak poród muszą odebrac czy to z uśmiechem na buzi czy z grymasem ale muszą!

reklama
Ja się 3 lata temu wykosztowałam aż 6 zł: 1 zł kapcie szpitalne i 5 zł fartuszek (dla tatusia wdzianko na poród). I ani złotóweczki więcej.

A atmosfera???Zawsze może sie trafic zołza albo anioł,wiec trzeba wziąc na luz! i tak poród muszą odebrac czy to z uśmiechem na buzi czy z grymasem ale muszą!

dokładnie tak samo do tego podchodzę - poród odebrać muszą, a najwyżej moje wspomnienia nie będą miłe i będzie mi przykro, że takie wredne małpiszony pracują przy mamuśkach, trudno; najważniejsze, żeby dziecko było pod dobrą opieką;

Możemy sobie kiedys zrobic zlot warszawskich, sierpniowych ciężarówek ;)
Myślę, że wyglądałybyśmy rewelacyjnie w takim brzuchatym gronie, a ciepło się teraz robi wiec może jakąś sobotę sobie bysmy dla siebie zarezerwowały?
Co Wy na to?

Pewnie, juz kiedyś pisałyśmy że jak sie zrobi ciepło to spotkanie będzie :tak:
To jeśli spotkanie ma byc w weekend to ja będe mogła dopiero w maju :baffled: ale może nawet lepiej bo może brzuch mi urośnie :-)
agusia0611 to Ty jeszcze pracujesz?? A myslałam że ja jako ostatnia poszłam na L4 :-D

reklama
Tak Karincia pracuje....:-(
6 dni w tygodniu od 10 do 18.
Mnie nie urządza L4...:-( Nie ma mnie kto zastąpić, więc do końca lipca na 100% będę pracowała. Potem się zobaczy...

Do góry