reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpnióweczki z Warszawy i okolic

reklama
Kurcze wolałabym szczerze mówiąc miec pewne miejsce w szpitalu w którym wymysliłam sobie rodzić :tak: a nie dzwonić dopiero jak mi wody odejdą :baffled:
Już sama nie wiem jak to zrobić?? :eek:

KARINCIA chyba niestety się nie da.... Rodzimy w sierpniu - ja juz wiem, że np. Bielański będzie remontowany - więc jeden szpital odpada, pewnie będą tez w innych remonty...
Ja mimo iż mam zamówioną położną - ona też mnie uczuliła, że to gwarancji na poród w tym konkretnie szpitalu nie daje...
Przyszło nam żyć w takim "pięknym" kraju niestety...

Ja w weekend jade do szpitali na rekonesans:). Odwiedzę: Karową, Inflancką i żelazną. Te trzy biore pod uwagę:). Napiszę jak już sie dowiem wszystkiego:)

Karincia, ja też sie nastawiam na MSWiAze względu na to, ze przyjmuje tam moja pani gin, które opiekowała się mną, gdy byłam w ciązy z moimi synkami i gdy rodziłam. Przeszla niestety ze szpitala w mojej miejscowości, więc nastawiam sie na Woloską.

reklama
I teraz też prowadzi Ci ciążę??
Ja nie wiem czy mam tam sie zapisac do jakiegoś ginekologa który pracuje w tym szpitalu czy po prostu pójść i powiedziec że chcę tu rodzić czy jak?? :baffled:

Do góry