reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe przedszkolaki :)

No to Pszczoła przebija wszystkich - wczoraj oznajmila, ze na bal chce byc przebrana za (tadam!) Paulę - budyń w łaty...:baffled::confused::szok: ratunku...!!!!!

reklama
Dominique-:-D a Pszczoła bardzie skłonna do krowy czy do budyniu?? :-p

ja już pytałam w zabawkarni i pan mi przywiezie konia w przyszłym tygodniu...gorzej jak młoda zmieni zdanie:baffled:
moja teściowa chciała szyć ... wolę nie ryzykować:-p

hihi te nasze dzieciaczki i ich pomysły:)P
Moja Mila chciała zostać na balu super cyfrą:szok::-D jedynką:szok::eek:
Ostatecznie została księżniczką:-)

Hahaha, ale pomysly maja :-p:-D:-p:-D

Sara jak sie jej pytam za kogo chcialaby sie przebrac to mowi, ze za Kopciuszka ;-):-) bo moje dziecko marzy o ksieciu :-p, tylko mowi mi, ze musze ja z nia byc na balu, bo ona jest maluszkiem jeszcze i sie boi troche ksiecia, ale ze jak bedzie starszakiem to sie juz bac nie bedzie :-p

U nas dzis byl bal! Piotrus byl piratem. Byl przeszczesliwy, ze ma taki stroj. Po balu powiedzil mi: "Bylem najladniejszy". :-p
Dla Weroniki mielismy grzybka, bo myslalam, ze tez sie bedzie chciala przebrac i ze porobimy fajne zdjecia. Niestety Weronika caly moj pomysl podsumowala placzem. Na grzybka nie chciala patrzec, a pirata tak sie bala, ze nie podchodzila nawet do szafy, w ktorej lezal stroj. Do Piotrusia powiedziala: "Plotuś nie będzie pilatą, Plotuś będzie Plotusią". I tyle... ;-)

u nas na topoie są rozłożyste kolorowe suknie, biżuterioa, diademy, korony... więc za kogo miałabym przebrać julę, jak nie za księżniczkę:-D
z resztą, od balu przebranie wciąż jestw użyciu

my mamy bal we wtorek - młoda będzie dzwoneczkiem-suknia jest, brakuje tylko skrzydełek i bucików(bo przecie nie moga być trampki przedszkolne tylko zielone dzwoneczkowe pantofelki:baffled:ciekawe gdzie mam je kupić:dry:)
ale chwile grozy przezyłam jak po obejrzeniu "było sobie życie"(cała kolekcja dostępna w Żabce-młoda uwielbia te filmy) moje dziecko zapragnęło być BAKTERIĄ!!! na szczęście jak zobaczyła kiecke dzwoneczkla w sklepie to wygrał dzwoneczek ufffffffffff.............
Ps. wklejać mi tu zaraz dzieciaki w przebraniach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piotruś miał bal zaraz po Nowym Roku, 4 stycznia. problem był z kostiumem, bo o balu dowiedziałam się przed Wigilią, bo przecież młody nie chodził do przedszkola od listopada i trzeba było czegoś szybko poszukać.

pytany powiedział, że nie chce iść na balik, nie chce się przebrać, w związku z tym wybralismy za niego dostał strój kowboja-szeryfa. ile było zachodu aby pozwolił się w to ubrać :dry: w każdym bądź razie był jedynym kowbojem w grupie. dominowały księżniczki i batmany.

reklama
Piotruś miał bal zaraz po Nowym Roku, 4 stycznia. problem był z kostiumem, bo o balu dowiedziałam się przed Wigilią, bo przecież młody nie chodził do przedszkola od listopada i trzeba było czegoś szybko poszukać.

pytany powiedział, że nie chce iść na balik, nie chce się przebrać, w związku z tym wybralismy za niego dostał strój kowboja-szeryfa. ile było zachodu aby pozwolił się w to ubrać :dry: w każdym bądź razie był jedynym kowbojem w grupie. dominowały księżniczki i batmany.
Leyna, to sie szybko dowiedzialas o przebraniu. Ja sie dowiedzialam 4 stycznia ze 5 stycznia jest bal. Dowiedzialam sie tego o 19.30....... Dobrze, ze Real jeszcze byl otwarty, to zdazylam (na oko zreszta bo stwierdzilam, ze nie bede dzieciaka ciagac o takiej chorej godzinie po sklepach) kupic stroj ksiezniczki elfow. Oczywiscie rozowy...

Do góry