reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe przedszkolaki :)

asmodis- trzymam kciuki, aby udało sie znaleźć coś, co wam wszytskim odpowiadac bedzie.

moja jula od poniedziałku (mam nadzieję) po 2-tygodniowej przerwie wraca do przedszkola. ciekawe, czy nie będzie histerii:sorry: kiedyś w ogóle nie było problemów najpierw z zabuchem, później z przedszkolem, ale im olka starsza i chętniejsza do zabawy- tym jula mniej chętna do wyjśc:-p

reklama
Tez mam nadzieje, ze Sara w poniedzialek zawita juz w przedszkolu :tak:
Chociaz teraz sie ciesze, ze jest w domu, bo znowu calymi dniami spaceruje z moja mama, wiec jest dotleniona i ma zupelnie inne kolorki :-);-):tak:, a pogoda cudowna, cieplutko, sloneczko, praktycznie bezwietrznie :tak:

No i musze w poniedzialek i tak jechac do przedszkola, bo nie zaplacilam jeszcze za ten miesiac :-p Ciekawe ile nalicza odsetek za kilka dni zwloki :-p

Sara jeszcze dzisiaj i jutro w domu - moja mama chciala, zeby zostala, bo sie chyba stesknila za spacerami z mala :-p;-):-D Ale w srode juz idzie :tak:

Przedszkole zaplacone, nic mi nie naliczyli za zwloke :-p

4 grudnia maja Mikolajki - bedzie przedstawienie i dzieciaczki dostana prezenty :tak:
No i jada w ktorys dzien do teatru lalek, maja spotkanie z Wanda Chotomska i spotkanie z tworcami ludowymi, wiec atrakcyjnie sie zapowiada koniec listopada i grudzien :-):tak:

u Ali dzisiaj był Mikołaj w przedszkolu:tak: zachwycona, zdjęcia sobie dała zrobić, opowiadała ze szczegółami co tam było, a jak paczkę przywiozła do domu to rozdzieliła ją miedzy nas pytają: a to lubisz? - no to to jest dla ciebie...:-D
no i w szoku jestem - cały listopad była w przedszkolu:tak: byle tak dalej:-)

u nas mikołaj i prezenty w czwartek,Ewka co prawda siedzi w domu juz od połowy listopada ale na mikołaja ja zaprowadze,juz nawet pani dzwoniła czy przyjdziemy.chyba przez te kilka godzin nie złapie znowu jakiegos chorubska,trzymajcie kciuki.
musiałam zmienic prace przez to wszystko:no:

moja w końcu dała sobie w przedszkolu walnąć fotkę:tak:wiec na ścianie wisi na honorowym miejscu kalendarz z jej wizerunkiem, dumna jest strasznie:-D
w styczniu bal karnawałowy ...ja myslałam ze zrobie z niej elfa (widziałam w h&m śliczny strój) a ta się uparła że chce byc koniem lub jeleniem:cool:

Ami jest boska!!! :-D:-D:-D
Mada, gdybys jednak zdecydowala sie na jelenia, to mamy w piwnicy poroze (kupilismy, jak sie okazalo, z mieszkaniem). Moge Ci podeslac DHL-em... ;p

mada nasze dziewczyny to chyba razem będą balować:tak: pomysły maja jednakowo głupie, Aluta chce zostać... BAŁWANEM!!:-p

Ollesia- dzięki za propozycję:-D:-D:-DAmi pewnie by była zachwycona;-)
Bedyta-Bałwan:blink:nie ma co pomysły maja nieziemskie te nasze dzieci:-D i co?? bedziesz przekonywać Alę do innego stroju?? ja i może bym uległa ale przebrania konia ani jelenia nie widziałam(a szukałam juz) teraz próbuję przeforsować Mini(widziałam boska kieckę w grochy) ale tez jest cięzko:baffled:

reklama
My jeszcze nie rozmawialismy o balu przebierancow. Mysle, ze Piotrus bedzie celowal w jakiegos "kosmicznego bohatera"...

Do góry