reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja się cieszę, bo nam w zasadzie dzisiaj odpadły plany na domówkę i zostajemy sami w domu. Cudownie
My w tej samej sytuacji, goście zaproszeni do nas jednak nie mają co zrobić z dziećmi, więc zostają u wujków. Więc zostajemy sami w domu.
Właśnie mi przyszły wyniki badań moczu i wszystko w normie. Więc ten ciągnący ból brzucha to nie od pęcherza czy nerek..

Ja również nie mam cycków, za to w donoszonej ciąży uzyskałam przy karmieniu 2 rozmiary większe. To było niesamowite wyglądały jak sztuczne przy moim wzroście 176 i wadze 58 😉 także wielkość cycków nie ma znaczenia. Moja przyjaciółka ma ogromne cyce a mleka nie za bardzo miała
Ja mam gruczołowate do tego więc tu już się robi ponoć wiekszy problem. Ale nie będę o tym myśleć za wczasu i się martwić

Mam pytanie , czy jeżeli w październiku miałam 2 zabiegi i komplikacje aż do połowy listopada to może być wskazaniem do cesarki ? Mam bardzo dużo zrostów i zastanawiam się czy ta moja rana i właśnie zrosty mogą mieć jakieś przeciwwskazanie do naturalnego porodu .

Dziewczyny.. myślałam, że jak przeżyję święta to już z górki.. A tu jutro u nas impreza sylwestrowa, tylko że pojawiły się mdlosci i zmęczenie. Właśnie się popłakałam, bo kupiłam już produkty wszystkie i miałam dzisiaj robić słodkie na jutro, ale się poddałam. Powiedziałam mojemu, że jutro kupię gdzieś ciasto i tyle. Nie jestem w stanie nawet spróbować kremowki żeby nie było odruchu wymiotnego. Totalnie mnie odrzuciło od słodkiego.
Teraz leżę i czuję ten smak, bleeeee. Mam nadzieję, że chociaż konkretne jedzonko uda mi się jutro przygotować, bo jak nie to goście będą głodni.

Za to śnią mi się chipsy...
Ja mam to samo, słodkie by mogło nie istnieć..i też się boję że mnie zemdli jutro a jesteśmy umówieni na świętowanie

Widzę że piszecie plany na sylwestra . Ja nie wiem czy jestem gotowa na mojego. Jutro sprzątanie od rana ,robienie przekąsek itd . A wieczorem goście z 2 dzieci . Czyli łącznie z nami 4 dorosłych i 5 dzieci 😯😦 ale mam nadzieję że wytrwam 😆

My wyjazdowo, więc najgorzej boje się drogi z setka zakrętów, mdli mnie w aucie strasznie, a dodatkowo dość duża impreza się zapowiada, z dużą ilością dzieci i przydałoby się wytrwać do 24,
A przy garach stałam dzisiaj, niestety majonez wchodzi jak złoto 😂 jutro jeszcze do pracy na cały dzien😭

Widzę że piszecie plany na sylwestra . Ja nie wiem czy jestem gotowa na mojego. Jutro sprzątanie od rana ,robienie przekąsek itd . A wieczorem goście z 2 dzieci . Czyli łącznie z nami 4 dorosłych i 5 dzieci 😯😦 ale mam nadzieję że wytrwam 😆
Najwyżej pójdziesz spać z dzieciakami 😅
My idziemy do znajomych, dziś już sałatkę zrobiłam, jutro rożki z tortilli faszerowane i kanapeczki z ciasta francuskiego.
A dziś mnie pierszy raz odrzuciło od jedzenia. Zrobiłam kotlety mielone. Ale swoją porcję wcześniej ugotowałam jak na pulpety bo jakąś schizę miałam że mogą się nie usmażyć w środku i zjem surowe mięso 😅🙈
I po zjedzeniu okazało się że z mielonymi widzimy się za rok 🤣🤢

reklama
Ja do 17 w pracy, mam nadziejęm, że nie dłużej, na szczęście wymigałam się od imprezy, bo nie dałabym rady, normalnie jestem nocną sową i chodzę spać koło 2/3 w nocy, teraz 23 i oczy się kleją, cały czas ziewam, nikt u mnie jeszcze oprócz męża nie wie o ciąży, więc jak pytają co ja taka zmęczona to tylko wymawiam się pracą i przeziębieniem 😂 jakoś tak chce te informację jak najdłużej dla siebie zatrzymać, chociaż czasem się zastanawiam czy się mamie nie wygadać, ale wciąż sobie powtarzam zaczekaj do USG 🙈

Do góry