angeliskax
Moderator
@Mama23????? chyba a już napisała do Ani o wątek prywatnyW invikcie jest jeden lekarz co mogę polecić . Załóżmy w końcu prywatny wątek tak bym napisała z nazwiska
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Mama23????? chyba a już napisała do Ani o wątek prywatnyW invikcie jest jeden lekarz co mogę polecić . Załóżmy w końcu prywatny wątek tak bym napisała z nazwiska
Za każdym razem jest ze mną i więcej gada z doktorkiem niż ja... Mam nadzieję że na prenatalne też go wpuści bo inaczej będzie bardzo zawiedzionyDziewczyny, chodzicie na USG z partnerami? Ja spytałam mojego przed poprzednim USG, jak była szansa na serce. Nie był przekonany, ale finalnie poszedł. Większe wrażenie niż kropek z sercem zrobił na nim sposób badania, czyli nakładanie prezerwatywy na sondę itp Dzisiaj już go nie pytałam i nie zapraszałam, ale sam wlazł za mną do gabinetu. I jeszcze jak się przygotowywałam to gadał z lekarzem o moich nudnościach i lekach
Ciesze się razem z Tobą! Termin pewnie na 15.08? Czy później?Dziewczyny jestem już po I USG. Wyszło 6 tydzień i 5 dzień, zarodek ma 7,5 mm a serduszko bije 125/min. Nie macie pojęcia jak bardzo się bałam będąc po 4 poronieniach na 5 ciąż. Tak bardzo, że nie uwierzyłam Pani doktor że wszystko jest ok i powiedziałam "proszę nie żartować" Może znowu uwierzę, że będzie ok bo bardzo bym chciała wierzyć całuję Was w szczególności te z Was które są po przejściach z utraconymi ciążami i dalej próbują. Jest w Nas siła, o której wiemy tylko My
Dziękuję Tak wychodzi na 20.08Ciesze się razem z Tobą! Termin pewnie na 15.08? Czy później?
Teraz biorę Provag i Sanprobi IBS. Pierwszy jako profilaktykę infekcji intymnych, drugi na zwiększenie wchłaniania żelaza z jedzonka.A jaki probiotyk? Bo właśnie miałam jakiś dla kobiet i się zastanawiam nad kupnem zwykłego i nie wiem w sumie czy można brać jakikolwiek
HejoCześć dziewczyny, nieśmiało do Was dołączę, czekałam na potwierdzenie serduszka. Termin mi wypada według wyliczeń na 20.08, potrzebuje trochę czasu, żeby nadrobić co tutaj się działo
Właśnie zrobiłyśmy sobie z córą pakejki z dżemem/miodem. Dobrze weszły i nie zapowiada się, by chciały wyjść Niestety u mnie tez zaczely sie juz mdłości od wczoraj, ale mogę coś tam zjeść, więc póki co i tak lepiej niż w poprzedniej ciąży.Dziewczyny a co jecie dobrego? Mnie odrzuca prawie od wszystkiego i szukam pomysłów co mogłabym jeść. Jem tylko owoce i grzanki z serem i ketchupem
Myślicie, że da się przytyć mniej niż 10kg? I tak, wiem że waga w ciąży nie jest najważniejsza, tak tylko głośno myślę
Ja się nawet zastanawiam czy moje mikro cycki wykarmią maleństwo
Ja też mam straszny brzuch, ale już się z tym pogodziłam. Panicznie boję się jakichkolwiek operacji, więc na plastykę na pewno nie pójdęNiestety najbardziej nieestetyczny mam brzuch po ciążach bo nie licząc że mam obwisła skórę ,to jeszcze rozejście mięśni to mi nie trzyma tego brzucha wgl , to jeszcze mam to dziurę i blizny po tych zabiegach oraz dużo rozstepow ,ale cóż zrobisz ,może kiedys uzbieram i zdecyduje się na plastykę brzucha
Nieee, chodzę sama i w pierwszej ciazy tezDziewczyny, chodzicie na USG z partnerami? Ja spytałam mojego przed poprzednim USG, jak była szansa na serce. Nie był przekonany, ale finalnie poszedł. Większe wrażenie niż kropek z sercem zrobił na nim sposób badania, czyli nakładanie prezerwatywy na sondę itp Dzisiaj już go nie pytałam i nie zapraszałam, ale sam wlazł za mną do gabinetu. I jeszcze jak się przygotowywałam to gadał z lekarzem o moich nudnościach i lekach
W porządku jestMam druga bete, 932, przyrost ok 175% w 48h nie wiem czy to nie za duzo????