reklama
angeliskax
Moderator
A jak tam kochana? Dobrze?Jak wypiszą mnie dzisiaj ze szpitala to Sylwestra i tak spędzę w łóżku ale chociaż we własnym domku
angeliskax
Moderator
A ja się zaraziłam od męża. Wieczorem zrobię test...Ja was podziwiam za te imprezy sylwestrowe. Ja bd spać, nic kompletnie nie planuje. Dzień jak każdy inny. Jeszcze doszedł mi kaszel a z nim oczywiście plamienia bo to taki straszy wysiłek dla organizmu że oczywiście musiały się pojawić ....... Normalnie nic tylko się zastrzelić x)
Powodzenia tym które dziś mają wizyty.
Dla tych które organizują sylwestra albo gdzieś jadą to trzyman kciuki abyście wytrwały do północy i nie zasnęły
angeliskax
Moderator
bleeee Ale moje dzieci jedzą z ketchupem, nie pytamWiecie co mi wchodzi a pro po majonezu ktoś pisał. Paluszki słone maczane w majonezie. No pycha
Kasia.90
Zaciekawiona BB
Hejo, siedzę już i czekam na wizytę
Dziś mdłości mnie oszczędziły rano, są bardzo delikatne, liczę, że może nie będzie źle
Dziś mam moja 17 rocznicę znajomości z mężem
Świętować nie świętujemy, ale na fajerwerki poczekamy Gdyby nie córka, to poszłabym spać, ale nie daruje mi
Dziś mdłości mnie oszczędziły rano, są bardzo delikatne, liczę, że może nie będzie źle
Dziś mam moja 17 rocznicę znajomości z mężem
Świętować nie świętujemy, ale na fajerwerki poczekamy Gdyby nie córka, to poszłabym spać, ale nie daruje mi
Memories
Zaangażowana w BB
Polecam Aperol 0%, pije jak soczek ostatnioMy też sami w domku Jescze po chorobie .. plan jest taki. Robimy sobie pizze na wieczór, wino bezalkoholowe, słona przekąska i ciekawie czy dotrwamy do północy
marzycielko
Fanka BB :)
Krwawienie ustąpiło czekam jeszcze na USG aby potwierdzić że wszystko jest dobrzeA jak tam kochana? Dobrze?
Ooo właśnie kupiłam Aperol 0% i prosseco na tą szaloną noc Aperol Spritz to mój ulubiony drink , mówisz że 0% też da się pić ?Polecam Aperol 0%, pije jak soczek ostatnio
reklama
Podziel się: