reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja też nie mam spodni, chodzę tylko w dresach, bo jest mi po prostu najwygodniej. W jeansy jeszcze się mieszczę, ale jest niekomfortowo 😅 widziałam takie paski poszerzające spodnie. Stosowała któraś?
Ja miałam w poprzedniej ciąży i jakoś mega nie polecam, ale to też chyba zależy jakie masz ubrania w szafie, bo mnie wkurzało głównie, że się odznaczało albo było widoczne. Ale jak masz dużo luźniejszych, dłuższych bluzek to myślę, że jest nawet ok jak nie chce się dłużej mieścić w swoje ulubione spodnie

reklama
Mam pytanie , czy jeżeli w październiku miałam 2 zabiegi i komplikacje aż do połowy listopada to może być wskazaniem do cesarki ? Mam bardzo dużo zrostów i zastanawiam się czy ta moja rana i właśnie zrosty mogą mieć jakieś przeciwwskazanie do naturalnego porodu .
Może być wskazaniem do cesarki, ponieważ poród naturalny może spowodować że macica pęknie? Tak na logikę myślę.

Kochaniutkie nasze,
Przyszłe mamuśki bądźmy dla siebie w tym czasie oparciem i wsparciem.

Trzymamy kciuki za dzisiejsze wizyty!

31.12. - @Kasia.90
31.12. - @Malina_po30

Wizyty:

02.01. - @angeliskax
02.01. - @NataliaNatka
02.01. - @Kinga L
02.01. - @sugarcane
03.01. - @Patka2207
03.01. - @wiktoria__
03.01. - @Memories
03.01. - @NieTakaMałaMi
07.01. - @Magnolia89
07.01. - @Karolina2495
07.01. - @Wiktoria9
07.01. - @04ma
08.01. - @NieTakaMałaMi
08.01. - @Gosia0132
09.01. - @StaraStaraczkaNew
09.01. - @Annnna1994
11.01. - @mikomiko
13.01. - @wiolaho
13.01. - @Sansieviera
13.01. - @sawcia92
13.01. - @Mama23?????
14.01. - @AgnesM
14.01. - @Ewusia123
16.01. - @Cherry_Tomato Prenatalne
20.01. - @Cherry_Tomato
21.01. - @Coffe18 Prenatalne
21.01. - @Kejt90
22.01. - @dominisia2605
22.01. - @Julia96! Prenatalne
23.01. - @04ma
03.02. - @Gosia0132 Prenatalne

Masz rację. Byle bym im nie zwymiotowala na stol i będzie dobrze. Dziękuję 🤗

Dziękuję. Tortilla była w planach, może się uda zrobić. Sałatkę też dam radę jakąś zrobić mam nadzieję. Coś tam mają też przynieść goście. Może od rana natchną mnie jakieś siły. Szkoda, że impreza tak późno. Ja o 21 już nie wiem jak się nazywam, a gdzie tu północ i dalej..
Współczuję...
Ja to się cieszę że jednak jesteśmy w domu. Nie dalabym rady przy dzisiejszym samopoczuciu...

Dziewczyny, chodzicie na USG z partnerami? Ja spytałam mojego przed poprzednim USG, jak była szansa na serce. Nie był przekonany, ale finalnie poszedł. Większe wrażenie niż kropek z sercem zrobił na nim sposób badania, czyli nakładanie prezerwatywy na sondę itp 😂 Dzisiaj już go nie pytałam i nie zapraszałam, ale sam wlazł za mną do gabinetu. I jeszcze jak się przygotowywałam to gadał z lekarzem o moich nudnościach i lekach 😁
Tak :) jak tylko wizyta jest o takiej godzinie że jest już po pracy to jeździmy razem :)

Ja was podziwiam za te imprezy sylwestrowe. Ja bd spać, nic kompletnie nie planuje. Dzień jak każdy inny. Jeszcze doszedł mi kaszel a z nim oczywiście plamienia bo to taki straszy wysiłek dla organizmu że oczywiście musiały się pojawić ....... Normalnie nic tylko się zastrzelić x)

Powodzenia tym które dziś mają wizyty.

Dla tych które organizują sylwestra albo gdzieś jadą to trzyman kciuki abyście wytrwały do północy i nie zasnęły:D

A tu takie życzenia dla nas wszystkich :)

Załączniki

• Messenger_creation_14072FAD-4F6F-4B0C-B085-234A0E89B1D6.jpeg
    Messenger_creation_14072FAD-4F6F-4B0C-B085-234A0E89B1D6.jpeg
    41,6 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry