Mój nie uwierzył i stwierdził że kłamie i to nie możliwe że te usg są dopochwoweMój chciał, ale powiedział,że zacznie chodzić jak już będą USG przez brzuchchyba go wystraszyłam jak na początku to wygląda

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój nie uwierzył i stwierdził że kłamie i to nie możliwe że te usg są dopochwoweMój chciał, ale powiedział,że zacznie chodzić jak już będą USG przez brzuchchyba go wystraszyłam jak na początku to wygląda
Też nie chcieli już brać krwi, też spadłam już za nisko z wagą, a teraz przytyłam dwa lata po karmieniach i podobno wreszcie zdrowo wyglądam, zaczynam z 6 z przoduOczywiście ważę więcej, ale kilka lat temu jak szłam oddać krew i ważyłam 52 to nie chcieli pobrać i kazali na wagę wejść, teraz zdrowo zaczynam z 60 i liczę max 15 do przodu
W invikcie jest jeden lekarz co mogę polecić . Załóżmy w końcu prywatny wątekWłaśnie wróciłam.
Kropek ma się dobrze. 1.31cm, tętno coś powyżej 160, 166 chyba? Wg USG ciąża 4 dni starsza więc trzymamy się na razie terminu z OM. Karta ciąży założona, we wtorek za tydzień idę porobić wszystkie badania z krwi i 9.01 kolejna wizyta. Mam się umówić na te prenatalne, coś mówił o UCK w Gdańsku czy o Invicta. Muszę poczytać co i jak.
Na mdłości mam zwiększyć Xonvea. Progesteronem kazał się na razie nie przejmować i powtórzyć go przy tych badaniach z krwi za tydzień.
No właśnie dla mojego to było najciekawszeMój nie uwierzył i stwierdził że kłamie i to nie możliwe że te usg są dopochwowe![]()
Zapisali mnie do jakiejś pani Beaty na to USG. Na znanym lekarzu niby opinie spoko.W invikcie jest jeden lekarz co mogę polecić . Załóżmy w końcu prywatny wątektak bym napisała z nazwiska
Super.<3Udalo mi sie wizyte na 7.01 do mojej gin zapisac![]()
Ale 50kg jest wymagane do oddawania krwi... I wiem o tym, bo ja zawsze ważyłam 42/46... I zawsze mi brakowało. No i poszłam któregoś dnia się zapytać to mówili że wymóg jest 50kg.Oczywiście ważę więcej, ale kilka lat temu jak szłam oddać krew i ważyłam 52 to nie chcieli pobrać i kazali na wagę wejść, teraz zdrowo zaczynam z 60 i liczę max 15 do przodu
Ja polecam pana WłodzimierzaZapisali mnie do jakiejś pani Beaty na to USG. Na znanym lekarzu niby opinie spoko.
Ja bym się czula niekomfortowo bo i tak rozporek rozpiętyJa też nie mam spodni, chodzę tylko w dresach, bo jest mi po prostu najwygodniej. W jeansy jeszcze się mieszczę, ale jest niekomfortowowidziałam takie paski poszerzające spodnie. Stosowała któraś?