Mój nie uwierzył i stwierdził że kłamie i to nie możliwe że te usg są dopochwoweMój chciał, ale powiedział,że zacznie chodzić jak już będą USG przez brzuch chyba go wystraszyłam jak na początku to wygląda
reklama
Karolina2495
Fanka BB :)
Też nie chcieli już brać krwi, też spadłam już za nisko z wagą, a teraz przytyłam dwa lata po karmieniach i podobno wreszcie zdrowo wyglądam, zaczynam z 6 z przodu chociaż nie czuję się, bo całe życie jednak ta piątka była.. Ale zdrowie ważniejszeOczywiście ważę więcej, ale kilka lat temu jak szłam oddać krew i ważyłam 52 to nie chcieli pobrać i kazali na wagę wejść, teraz zdrowo zaczynam z 60 i liczę max 15 do przodu
Gosia0132
W invikcie jest jeden lekarz co mogę polecić . Załóżmy w końcu prywatny wątek tak bym napisała z nazwiskaWłaśnie wróciłam.
Kropek ma się dobrze. 1.31cm, tętno coś powyżej 160, 166 chyba? Wg USG ciąża 4 dni starsza więc trzymamy się na razie terminu z OM. Karta ciąży założona, we wtorek za tydzień idę porobić wszystkie badania z krwi i 9.01 kolejna wizyta. Mam się umówić na te prenatalne, coś mówił o UCK w Gdańsku czy o Invicta. Muszę poczytać co i jak.
Na mdłości mam zwiększyć Xonvea. Progesteronem kazał się na razie nie przejmować i powtórzyć go przy tych badaniach z krwi za tydzień.
StaraStaraczkaNew
No właśnie dla mojego to było najciekawsze jak lekarz to przygotowywał itp. A kropek z sercem - co tamMój nie uwierzył i stwierdził że kłamie i to nie możliwe że te usg są dopochwowe
StaraStaraczkaNew
Zapisali mnie do jakiejś pani Beaty na to USG. Na znanym lekarzu niby opinie spoko.W invikcie jest jeden lekarz co mogę polecić . Załóżmy w końcu prywatny wątek tak bym napisała z nazwiska
angeliskax
Moderator
Super.<3Udalo mi sie wizyte na 7.01 do mojej gin zapisac
angeliskax
Moderator
Ale 50kg jest wymagane do oddawania krwi... I wiem o tym, bo ja zawsze ważyłam 42/46... I zawsze mi brakowało. No i poszłam któregoś dnia się zapytać to mówili że wymóg jest 50kg.Oczywiście ważę więcej, ale kilka lat temu jak szłam oddać krew i ważyłam 52 to nie chcieli pobrać i kazali na wagę wejść, teraz zdrowo zaczynam z 60 i liczę max 15 do przodu
Annnna1994
Mój to gdy jest okres zarodkowy to na zdjęciach widzi wszystko. A gdy już widać ręce nogi wszystko to on nie ogarnia hahhaha
Gosia0132
Ja polecam pana Włodzimierza mało mówi ale zna się na rzeczyZapisali mnie do jakiejś pani Beaty na to USG. Na znanym lekarzu niby opinie spoko.
reklama
angeliskax
Moderator
Ja bym się czula niekomfortowo bo i tak rozporek rozpiętyJa też nie mam spodni, chodzę tylko w dresach, bo jest mi po prostu najwygodniej. W jeansy jeszcze się mieszczę, ale jest niekomfortowo widziałam takie paski poszerzające spodnie. Stosowała któraś?
Podziel się: