Annnna1994
Fanka BB :)
To mnie nie straszTen kod rabatowy chyba do jutra, ale może źle spojrzałam. Popatrzę jeszcze.
Edit: nie ma daty, pomyliło mi się z promocja na Nifty pro chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mnie nie straszTen kod rabatowy chyba do jutra, ale może źle spojrzałam. Popatrzę jeszcze.
Edit: nie ma daty, pomyliło mi się z promocja na Nifty pro chyba
To ja też się wstrzymam do kolejnej wizyty i najwyżej po tym 9.01 kupięTo mnie nie straszchciałam kupić dopiero za tydzień lub dwa
nie chciałbym żeby mi przepadła ta promka
Hejka, ja w ciąży z synkiem miałam na początku fazę na biały ser z wszelkimi rybami, a później właśnie tosty ser ketchup non stop,Ketchup i pomidory, czyli potaasna chlopca
właśnie moja teoria na dziewczynkę u ciebie padła
z synem wcinałam pomidorówkę i wrzucałam do niej różne rzeczy aż mąż nie był w stanie tego zjeść.
Tym razem żadnych zachcianek.
Ale chociaż tyle dobrego, że jakies minimalne mdlosci się pojawiłyi tak może zostać
![]()
Ja przeczuwam dziewczynkeale fajnie że tak obstawiamy ,później będziemy sprawdzać czy intuicja nas nie zawiodła . Ja np . w ostatniej ciąży od samego początku jak się dowiedziałam mówiłam wszystkim ze jest coś nie tak ,że czuje że z dzieckiem będzie coś nie tak . No i sprawdziło się już na 1 prenatalnych . Tutaj na szczęście tego uczucia nie mam więc liczę że wyjdzie wszystko idealnie.
Ja wizyte mam 2.01 i właśnie nie wiem czy ryzykować zakup tego nifty jutrzejszy.. A może to taki chwyt marketingowy z promka do końca roku? Czy ktoras z Was ma jakieś wtyki w klinice żeby dopytać?To ja też się wstrzymam do kolejnej wizyty i najwyżej po tym 9.01 kupię
Ja planowałam a potem jednak poczytałam i chyba zdecyduje się na Sanco i badania w Polsce.Ja wizyte mam 2.01 i właśnie nie wiem czy ryzykować zakup tego nifty jutrzejszy.. A może to taki chwyt marketingowy z promka do końca roku? Czy ktoras z Was ma jakieś wtyki w klinice żeby dopytać?![]()
Oni mają często promki. W tym roku bardzo zjechali z cenami.Ja wizyte mam 2.01 i właśnie nie wiem czy ryzykować zakup tego nifty jutrzejszy.. A może to taki chwyt marketingowy z promka do końca roku? Czy ktoras z Was ma jakieś wtyki w klinice żeby dopytać?![]()