reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja tam akceptuje się taka jaka jestem. Jak przejdziemy na prywatne forum to może coś więcej wam o sobie napisze. I z czego wynika moja waga x)
Jasne ☺️ Mi wsumie tylko brzuch przeszkadza ,a tak to luz ,ale też wiem że urodziłam 3 córki to idealny nie będzie . Narazie mi się nie spieszy coś z tym robić, tymbardziej że nie długo będzie znowu duży bęben 😆

I jak tam wizyta ? Czekamy :)
Właśnie wróciłam.

Kropek ma się dobrze. 1.31cm, tętno coś powyżej 160, 166 chyba? Wg USG ciąża 4 dni starsza więc trzymamy się na razie terminu z OM. Karta ciąży założona, we wtorek za tydzień idę porobić wszystkie badania z krwi i 9.01 kolejna wizyta. Mam się umówić na te prenatalne, coś mówił o UCK w Gdańsku czy o Invicta. Muszę poczytać co i jak.

Na mdłości mam zwiększyć Xonvea. Progesteronem kazał się na razie nie przejmować i powtórzyć go przy tych badaniach z krwi za tydzień.

reklama
Właśnie wróciłam.

Kropek ma się dobrze. 1.31cm, tętno coś powyżej 160, 166 chyba? Wg USG ciąża 4 dni starsza więc trzymamy się na razie terminu z OM. Karta ciąży założona, we wtorek za tydzień idę porobić wszystkie badania z krwi i 9.01 kolejna wizyta. Mam się umówić na te prenatalne, coś mówił o UCK w Gdańsku czy o Invicta. Muszę poczytać co i jak.

Na mdłości mam zwiększyć Xonvea. Progesteronem kazał się na razie nie przejmować i powtórzyć go przy tych badaniach z krwi za tydzień.
O pięknie, to chyba nawet lepiej niż myślałaś :) prenatalne w uck bez patologii w ciąży to ciężka sprawa :p

Do góry