reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja tam akceptuje się taka jaka jestem. Jak przejdziemy na prywatne forum to może coś więcej wam o sobie napisze. I z czego wynika moja waga x)
Jasne ☺️ Mi wsumie tylko brzuch przeszkadza ,a tak to luz ,ale też wiem że urodziłam 3 córki to idealny nie będzie . Narazie mi się nie spieszy coś z tym robić, tymbardziej że nie długo będzie znowu duży bęben 😆

I jak tam wizyta ? Czekamy :)
Właśnie wróciłam.

Kropek ma się dobrze. 1.31cm, tętno coś powyżej 160, 166 chyba? Wg USG ciąża 4 dni starsza więc trzymamy się na razie terminu z OM. Karta ciąży założona, we wtorek za tydzień idę porobić wszystkie badania z krwi i 9.01 kolejna wizyta. Mam się umówić na te prenatalne, coś mówił o UCK w Gdańsku czy o Invicta. Muszę poczytać co i jak.

Na mdłości mam zwiększyć Xonvea. Progesteronem kazał się na razie nie przejmować i powtórzyć go przy tych badaniach z krwi za tydzień.

reklama
Właśnie wróciłam.

Kropek ma się dobrze. 1.31cm, tętno coś powyżej 160, 166 chyba? Wg USG ciąża 4 dni starsza więc trzymamy się na razie terminu z OM. Karta ciąży założona, we wtorek za tydzień idę porobić wszystkie badania z krwi i 9.01 kolejna wizyta. Mam się umówić na te prenatalne, coś mówił o UCK w Gdańsku czy o Invicta. Muszę poczytać co i jak.

Na mdłości mam zwiększyć Xonvea. Progesteronem kazał się na razie nie przejmować i powtórzyć go przy tych badaniach z krwi za tydzień.
O pięknie, to chyba nawet lepiej niż myślałaś :) prenatalne w uck bez patologii w ciąży to ciężka sprawa :p

Do góry