reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja jakoś nie martwię się ile przytyje. Byle okruszek był zdrowy i dobrze rósł. A ja jestem po 4 operacjach na brzuchu/jelitach, wiec martwię się jak ciąża może przebiegać dalej.
Wizytę mam 6go i już nie mogę się doczekać, bo powinno się serduszko potwierdzić ❤️

Myślicie, że warto kupić ten Sanco od razu, za 1791zl bodajże w diagnostyce? Pytanie ile jest ważny, bo robiłabym bliżej końca stycznia, ale promocja jest do jutra bodajże.

Pytanie do dziewczyn z luxmed - jak lekarz wystawia skierowania to wystawił na USG 11-13 tydzień i osobno wystawił na te prenatalne w ramach USG, w co wchodzi pappa i USG. Rozumiem, że jedno nie wyklucza drugiego i mogę zrobić oba? 😁

Pytanie do dziewczyn z luxmed - jak lekarz wystawia skierowania to wystawił na USG 11-13 tydzień i osobno wystawił na te prenatalne w ramach USG, w co wchodzi pappa i USG. Rozumiem, że jedno nie wyklucza drugiego i mogę zrobić oba? 😁
Właśnie mam te same dylematy 😬 a dzisiaj jak dzwoniłam na dedykowaną infolinię dla zakładu pracy to byłam w szoku bo usłyszałam, że umawianie jest dostępne w aplikacji i telefonicznie nie 🤔

Właśnie mam te same dylematy 😬 a dzisiaj jak dzwoniłam na dedykowaną infolinię dla zakładu pracy to byłam w szoku bo usłyszałam, że umawianie jest dostępne w aplikacji i telefonicznie nie 🤔
Ja umówiłam oba. Prenatalne na NFZ w Invicta i osobno umówiłam coś ze skierowania typowo na luxmed. Dopytam jeszcze lekarza jak będę 9.01, ale jak można 2 to robię 2, a co!

reklama
Do góry