Sansieviera
Fanka BB :)
Xonvea jest chyba tańsza bo ma inną dawkę ja za opakowanie 20 tabl Bonjesty place 160 złNo cena średnio przyjemna, ale też wolę zapłacić.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Xonvea jest chyba tańsza bo ma inną dawkę ja za opakowanie 20 tabl Bonjesty place 160 złNo cena średnio przyjemna, ale też wolę zapłacić.
dziewczynka według chińskiego kalendarza teżA macie jakieś przeczucie co do płci ?
Ale pewnie bierzesz 1 tabletkę? Czy 2? Bo za 2 opakowania xonvea po 20 tabletek zapłaciłam chyba 160-180zl, ale biorę 2 dziennieXonvea jest chyba tańsza bo ma inną dawkę ja za opakowanie 20 tabl Bonjesty place 160 zł![]()
W żadnej ciąży nie miałam przeczucia.A macie jakieś przeczucie co do płci ?
Mi zawsze wychodzi inaczej niż z kalendarza chińskiego x) mam nadziejr że tym razem się nie pomylidziewczynka według chińskiego kalendarza też![]()
Ja obstawiam parkę a co będzie to będzie, najważniejsze aby były zdroweA macie jakieś przeczucie co do płci ?
Ja w pierwszej I w drugiej miałam. Ale w drugiej zmylone miałam przeczucie. Bo od poczatku wiedziałam że dziewczynka, ale później stwierdziłam że raczej chłopak.. Ale to dlatego że mąż mówił że chłopakW żadnej ciąży nie miałam przeczucia.![]()
To by byloooooJa obstawiam parkę a co będzie to będzie, najważniejsze aby były zdrowe![]()
Super. Covida mamy w domu. Mąż umiera.Ja z partnerem się jakoś trzymam, ale dookoła co chwilę ktoś chory więc wystawieni non stop jesteśmy na jakieś choróbska. Wczoraj też widzieliśmy się ze znajomym i było ok a on już dzisiaj chory…