reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Patka, to Twoja decyzja. Jeśli ufasz lekarzowi to wez, musisz podjąć decyzję z mężem. Wkoncu też po coś te lekarze są.
zadzwoniłam na opiekę pytam co mam robić powiedziała że skoro lekarz tak kazał i tak mnie zbadal to widocznie mam zażywać… Ehh gorączka znowu rośnie. Strasznie się boję że ta grypa zaszkodzi dziecku 😢😢

reklama
zadzwoniłam na opiekę pytam co mam robić powiedziała że skoro lekarz tak kazał i tak mnie zbadal to widocznie mam zażywać… Ehh gorączka znowu rośnie. Strasznie się boję że ta grypa zaszkodzi dziecku 😢😢
Moja znajoma pielęgniarka mówi, że ona by nie wzięła ale to ona. Na grypę w ciazy można zażywać tamiflu. Jest to lek przeciwwirusowy.
Musisz się wyleczyć i przestać stresować bo tym bardziej zaszkodzić możesz niż sama chorobą.

Moja znajoma pielęgniarka mówi, że ona by nie wzięła ale to ona. Na grypę w ciazy można zażywać tamiflu. Jest to lek przeciwwirusowy.
Musisz się wyleczyć i przestać stresować bo tym bardziej zaszkodzić możesz niż sama chorobą.
Dopisała jeszcze za spróbowałaby najpierw tamiflu. A po 2 dniach zrobić crp znowu żeby zobaczyć czy ona rośnie czy spada. Bo jak będzie rosło to wtedy antybiotyk..

reklama
Do góry