Annnna1994
Fanka BB :)
To jeszcze czekamy dziś na wieści marzycielki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze czekamy dziś na wieści marzycielki
no już mi lepiej. Ja trochę sobie czekałam .. przyjechała dziewczyna w 6t z krwawieniem i od razu ją wzięliNo widzisz to teraz kładź się do łóżka i się postaraj przynajmniej tak nie przejmować![]()
Ja biorę dużą dawkę kwasu foliowego nawet poza ciąża więc w kwestii leku nie pomogęno już mi lepiej. Ja trochę sobie czekałam .. przyjechała dziewczyna w 6t z krwawieniem i od razu ją wzięli
Kazał mi kupić aktywny folian bo byłam leczona metotreksatem ja mówię, że zażywam aktywny i w sumie nie wiem co robić. Kazał acti Folin a zażywam Prena CARE Complete a to też aktywny w sumie![]()
Wizyta niestety się nie odbyła, wczoraj wieczorem zaczęłam krwawić i leżę w szpitalu
o nieWizyta niestety się nie odbyła, wczoraj wieczorem zaczęłam krwawić i leżę w szpitalu
Bardzo mi przykro, zdrówka dla Ciebie I dużo siłyU mnie niestety potwierdziło się najgorsze- ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu, przyjęli mnie na oddział, dostałam już tabletki, czekam na rozwiązanie. Dziękuję dziewczyny na wsparcie, mam nadzieję, ze następnym razem się uda! Trzymam kciuki za wasze maleństwa, niech rosną zdrowo!![]()
Ojej, ściskam i tuleWizyta niestety się nie odbyła, wczoraj wieczorem zaczęłam krwawić i leżę w szpitalu