reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

U mnie niestety potwierdziło się najgorsze- ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu, przyjęli mnie na oddział, dostałam już tabletki, czekam na rozwiązanie. Dziękuję dziewczyny na wsparcie, mam nadzieję, ze następnym razem się uda! Trzymam kciuki za wasze maleństwa, niech rosną zdrowo! ❤️🥰
Życzę Ci żeby skończyło się to szybko i jak najmniej boleśnie 😖 Wspieram mocno!

reklama
U mnie niestety potwierdziło się najgorsze- ciaza zatrzymała się na 6 tygodniu, przyjęli mnie na oddział, dostałam już tabletki, czekam na rozwiązanie. Dziękuję dziewczyny na wsparcie, mam nadzieję, ze następnym razem się uda! Trzymam kciuki za wasze maleństwa, niech rosną zdrowo! ❤️🥰
Bardzo mi przykro :(

Dziewczyny macie już uczucie rozpierania macicy? Dzisiaj mnie tak ciągnie zwłaszcza po jednej stronie i geberalnie się uspokajam że to normalne przecież macica się powiększa a z drugiej jakoś intuicyjnie się martwię
U mnie jelita pracują. Maz się śmieje ze juz czuje ruchy dziecka 🤣🤣🤣 ja mówię że on jest glupi, a on "może tam faktycznie są dwa dlatego tak szybko czujesz". A ja mówię że to są jelita. Że się przelewają. A on "ja już wiem, nie rozróżniasz ruchów" 🤣 byłam dwa razy w ciąży i niby nie rozróżniam ruchów nie wiem czy on mnie chce wkurzyc czy co 😂😂

wooow :o
No to mam nadzieje ze u mnie jednak tak nie bedzie:D
Bo dzien przed testem jadlam ciastko ze spirytusem i o ile by sie okazalo ze beta dopiero sie rozkreca to torche sie uspokoje ze moze wylapalam testem wczesnie i jeszcze nie moglam zaszkodzic a jak bedzie duza to bede bardziej schizowac… plus do mojej gin dopiero na 23.01 jest termin, musze isc do innego na pierwsza wizyte:(
W pierwszych tygodniach dziecko jest chronione. Nawet jakbyś się zalała alkoholem nic by Nie było.. My bardzo szybko się dowiadujemy o ciazach. Ale w tych tyg często Przyszłe matki są na imprezach i piją.

Przykro mi kochana. Trzymamy kciuki za następny cykl. 🥰

reklama
Do góry