reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Liczy sie przyrost co 48h/72h.
Wpisz sobie w kalkulator w Google, podpowie czy prawidłowa :)

Ps. Przy pustym jaju płodowym beta może rosnąć prawidłowo, więc niestety nie odpowie Ci to na wątpliwości czy znów jest puste jajo 😢 dopiero usg
Niby prawidłowa i nawet znalazłam w necie że powyżej 72 h powinna rosnąć o 175 % a mi urosła 525%. Ale do piątku oszaleje bo bardzo bym chciała aby fasolka była ze mną :-)

reklama
Wiesz co, w drugiej ciąży tak miałam. W tej powoli tex zaczynam wrzucać na luz. Ale do przedwczoraj to latałam do kibla jak czułam że mokro. (We wrześniu byłam w ciazy i 2 tyg później krew mnie zalała, biochemiczna :-()
przykro mi 😔 też trochę obawiam się biochema tyle teraz czytam o tym forum. Co wtedy zrobiłaś jak Cię krew zalała ? Pojechałaś na sor od razu ? Przeczuwałaś że coś mogło być nie tak ?

A ja chciałam się pochwalić jakie ładne widoki dzisiaj w górach ♥️

Załączniki

• 161b7927-085d-48fd-a6d8-9bbb304765d0.jpeg
    161b7927-085d-48fd-a6d8-9bbb304765d0.jpeg
    54,1 KB · Wyświetleń: 74
przykro mi 😔 też trochę obawiam się biochema tyle teraz czytam o tym forum. Co wtedy zrobiłaś jak Cię krew zalała ? Pojechałaś na sor od razu ? Przeczuwałaś że coś mogło być nie tak ?
Byłam na wakacjach więc trochę później zrobiłam betę. Była dla mnie za niska trochę po takim czasie i zrobiłam po 48h druga betę. Spadała już. Dwa dni było po wszystkim. Z moim lekarzem rozmawiałam, że beta jest na tyle niska że na usg nic nie uwidoczniloby i ze gdybym testu nie zrobiła to bym nie wiedziała o tym. Nie miałam żadnych boli ani nic więc nie jechałam nigdzie. Odczekaliśmy jeden cykl, miesiączkę dostałam w listopadzie i wtedy spróbowaliśmy. ;) udało się od razu. A jednak stary się coś tam cycka, bo przecież mamy 2 dzieci. Jedno "22, a druga jest z "23 i karmie ja jeszcze piersią.. A wiadomo, że to obciążenie dla mnie.

taki Katar nie katar coś siedzi ale jeszcze nie zatkany. Robię inhalacje i gardło takie podrażnione, nie boli jakoś strasznie no i bóle mięśni. Napisał mi ostre zapalenie gardła
Współczuje . Miałam to rok temu, w nowy rok w nocy jechałam na nocna opiekę bo już do tego doszło że ciężko było mi oddychać :/ antybiotyk po jednym dniu załatwił sprawę (sama się wcześniej leczyłam ale nie pomogło)

reklama
Do góry