reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

teraz pozostało już tylko czekać. W zasadzie luteinę biorę, staram się oszczędzać czyli nie podnoszę ciężkich rzeczy, a na resztę już nie mam wpływu…
Będzie dobrze ☺️ Zadbaj o siebie , ten czas jest dla ciebie 🙂 W wielu ciążach się plami na początku . Też miałam plamienie w każdej ,wyjątkowo w tej tylko jedno razowo troszkę bo krwiaka mam. Więc jak bierzesz luteinę to będzie ok . Nim się obejrzysz to zaraz zacznie się już 2 trymestr

reklama
Będzie dobrze ☺️ Zadbaj o siebie , ten czas jest dla ciebie 🙂 W wielu ciążach się plami na początku . Też miałam plamienie w każdej ,wyjątkowo w tej tylko jedno razowo troszkę bo krwiaka mam. Więc jak bierzesz luteinę to będzie ok . Nim się obejrzysz to zaraz zacznie się już 2 trymestr
dziękuję ;d drugi trymestr oznacza dla mnie walkę o brak szpitala bo zwykle koło 16 tc robi mi się rozwarcie więc dla mnie perspektyw na spokój w ciąży nie ma 🤣🤣🤣

dziękuję ;d drugi trymestr oznacza dla mnie walkę o brak szpitala bo zwykle koło 16 tc robi mi się rozwarcie więc dla mnie perspektyw na spokój w ciąży nie ma 🤣🤣🤣
ojej 😞 może tym razem będzie lepiej ,trzymam kciuki
Ja z przeżyć ciążowych to w pierwszej dostałam paniki jak pewnego ranka chyba kolo 29 tyg obudziłam się z wielką czerwona plama krwi na łóżku, okazało się że łożysko się odkleja i cała ciąża zagrożona na lekach i pobytach w szpitalach co chwilę a ostatecznie urodziłam w 41 tyg . Druga ciąża to był luksus ,czułam się jak nie w ciąży i jako jedyna zakończona typowo naturalnie bez wspomagaczy . A ostatnia to jedno wielkie chodzenie po szpitalach , jak wyszło na pierwszych prenatalnych że córka będzie miała zespół Downa i wadę serca to co 2 tyg badania ,chodzenie ,sprawdzanie itd . Mam nadzieję że tu minie ten 1 trymest i prenatalne bez niespodzianek większych

ojej 😞 może tym razem będzie lepiej ,trzymam kciuki
Ja z przeżyć ciążowych to w pierwszej dostałam paniki jak pewnego ranka chyba kolo 29 tyg obudziłam się z wielką czerwona plama krwi na łóżku, okazało się że łożysko się odkleja i cała ciąża zagrożona na lekach i pobytach w szpitalach co chwilę a ostatecznie urodziłam w 41 tyg . Druga ciąża to był luksus ,czułam się jak nie w ciąży i jako jedyna zakończona typowo naturalnie bez wspomagaczy . A ostatnia to jedno wielkie chodzenie po szpitalach , jak wyszło na pierwszych prenatalnych że córka będzie miała zespół Downa i wadę serca to co 2 tyg badania ,chodzenie ,sprawdzanie itd . Mam nadzieję że tu minie ten 1 trymest i prenatalne bez niespodzianek większych
oj to też miałaś niezłe przeżycia… chyba nie tak łatwo o to żeby ciąża przebiegła bez żadnych problemów :(

My planujemy powiedzieć w wigilie/ pierwszy dzień świat. Mamy kupiona specjalna koszulkę dla młodego wiec powinni sami domyślić się 🤣 mam dzisiaj już trochę stresa czy wszystko jest w porządku . Wizyta dopiero jutro po 15. Może coś na wcześniej uda mi się dorwać w ciągu dnia 🫣

My planujemy powiedzieć w wigilie/ pierwszy dzień świat. Mamy kupiona specjalna koszulkę dla młodego wiec powinni sami domyślić się 🤣 mam dzisiaj już trochę stresa czy wszystko jest w porządku . Wizyta dopiero jutro po 15. Może coś na wcześniej uda mi się dorwać w ciągu dnia 🫣
U mnie jak za parę msc brzuch zobaczą to się dowiedzą xd a jak nie to jak urodze, myślę że to dobry moment na poinformowanie :D wcześniej bd miała stresa czy ta ciążę uda się donosić

reklama
U mnie jak za parę msc brzuch zobaczą to się dowiedzą xd a jak nie to jak urodze, myślę że to dobry moment na poinformowanie :D wcześniej bd miała stresa czy ta ciążę uda się donosić
Rozumiem podejście . U mnie problem był tylko z zajściem w ciąże (1 ciąża bezproblemowa). Wiadomo, że jest stresik (za dużo forum 🤣). Ale już nic nie przeskoczę a chcemy zacząć się cieszyć w końcu maluszkiem 🥺

Do góry