reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
My jedziemy dziś na zakupy. Myślę, że będzie mniej ludzi jak jutro 🫣 nie wiem czy nie skuszę się na Sinsay i wydanie ostatnich pieniędzy 😂

i masz zdiagnozowane skąd się biorą? Ja w pierwszej ciąży nie miałam w drugiej miałam dwa razy brązowe plamienie. Teraz znowu… jutro ma wizytę więc zobaczymy czy wszystko jest ok
Albo z nadżerki, albo nie wiadomego pochodzenia:D w tej ciąży jeszcze wiadomo drugi pęcherzyk może powodować plamienia

A takie pytanie do dziewczyn które są już w którejś ciąży czy u was powoli brzuch zaczyna być już widoczny ? :p
ja mam bardziej zaokrąglony i twardy , nie jest to już taki fałd że poprostu grubsza jestem, sorry za bałagan ale dziewczyny od rana już urzędują a ja obiad robię 😆

Załączniki

• 70968b2b-9bb7-4a4b-91b0-2b9548ea220c.jpeg
    70968b2b-9bb7-4a4b-91b0-2b9548ea220c.jpeg
    49,9 KB · Wyświetleń: 40
Nie pocieszasz… a jak nie można ich brać doraźnie to nie wiem czy chce włączać nowy lek, szczególnie że ten progesteron już dołożyłam. Ale wczoraj cały dzień wyjęty z życia i dzisiaj zapowiada się podobnie. Nie wiem jak przeżyje święta.
ja go zażywałam parę dni ,zwiększyłam dawkę do max i czułam się gorzej niż lepiej

reklama
Do góry