reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
To ci powiem, że byłoby wesołoJa się dzisiaj obudziłam przerażona, bo śniło mi się, że byłam na USG i lekarz powiedział, że są 3 zarodki i 3 serca …
O ile bliźnięta byłyby wyzwaniem to jeszcze jakoś mogę to sobie wyobrazić, ale trojaczki? To już byłoby za dużo
StaraStaraczkaNew
Oby to jednak był tylko senTo ci powiem, że byłoby wesoło
Annnna1994
To już czyste szaleństwo ja mam coraz większego stresa przed jutremJa się dzisiaj obudziłam przerażona, bo śniło mi się, że byłam na USG i lekarz powiedział, że są 3 zarodki i 3 serca …
O ile bliźnięta byłyby wyzwaniem to jeszcze jakoś mogę to sobie wyobrazić, ale trojaczki? To już byłoby za dużo
StaraStaraczkaNew
Ja mam luxmed co prawda ale to pewnie zależy od lekarza. Ja też idę na zwykłą wizytę - uznałam że nie mam karty ciąży jeszcze to mogęMa ktoś medi i mi powie czy ginekolog mnie nie pogoni jak przyjdę na wizytę jako ginekolog a nie ginekolog prowadzenie ciąży bo coś zwolniło się na 23 i bym już dała spokój z 24
Malina_po30
Aktywna w BB
Przepraszam że pytam, jeżeli pisałaś.Ja się dzisiaj obudziłam przerażona, bo śniło mi się, że byłam na USG i lekarz powiedział, że są 3 zarodki i 3 serca …
Byłaś juz na swoim pierwszym USG? Czy w sobotę będzie pierwsze?
StaraStaraczkaNew
Byłam w zeszłą sobotę. Był pęcherzyk i przy brzegu jakiś mikrozarodek.Przepraszam że pytam, jeżeli pisałaś.
Byłaś juz na swoim pierwszym USG? Czy w sobotę będzie pierwsze?
reklama
NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
To będzie (będą ) Wasze pierwsze?Dziś po 15 mam wizytę na USG, mam nadzieję, że zobaczę pęcherzyk tam gdzie powinien być Miałam podwójną owulację, więc jest szansa na 2 szczęścia, mój biedny mąż blednie na samą myśl
Podziel się: