reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ma ktoś medi i mi powie czy ginekolog mnie nie pogoni jak przyjdę na wizytę jako ginekolog a nie ginekolog prowadzenie ciąży 🤣 bo coś zwolniło się na 23 i bym już dała spokój z 24

reklama
Ma ktoś medi i mi powie czy ginekolog mnie nie pogoni jak przyjdę na wizytę jako ginekolog a nie ginekolog prowadzenie ciąży 🤣 bo coś zwolniło się na 23 i bym już dała spokój z 24
Ja mam luxmed co prawda ale to pewnie zależy od lekarza. Ja też idę na zwykłą wizytę - uznałam że nie mam karty ciąży jeszcze to mogę 😁

Ja się dzisiaj obudziłam przerażona, bo śniło mi się, że byłam na USG i lekarz powiedział, że są 3 zarodki i 3 serca …

O ile bliźnięta byłyby wyzwaniem to jeszcze jakoś mogę to sobie wyobrazić, ale trojaczki? To już byłoby za dużo 😁
Przepraszam że pytam, jeżeli pisałaś.
Byłaś juz na swoim pierwszym USG? Czy w sobotę będzie pierwsze? 😍

reklama
Do góry