reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować 😩😩😩
Będzie dobrze! Czekamy na dobre wieści :):)

Ja w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować 😩😩😩
No to masz to samo. Ja w pierwszej I w drugiej ciąży totalnie miałam spokój w głowie. Ale w tej ciazy to ja jakaś dziwna jestem, ciągle te bety bym sprawdzała. Ale już wiem, że dzisiaj ostatni raz, bo jadę do mamy i tam zamierzam nie myśleć o ciąży Ale czy się uda? Chooolera wie 😂

Dzień Dobry Dziewczyny😊
Jeśli pozwolicie, przycupnę cichutko u was🫢
Jestem po biochemie i dwoch poronieniach zatrzymanych ostatnie w czerwcu tego roku w 6t4d
Termin z aplikacji 23.08.2025
13.12 beta 19,86
16.12 beta 86,49,progesteron 34,20
Liczę na świąteczny cud , że tym razem będzie dobrze😊
Podziwiam, że masz jeszcze siłę! ❤️ i gratuluję 🙌
Znasz powód wcześniejszych poronień?

Będzie dobrze. Zarówno u mnie jak i u Ciebie ❤️🤞

reklama
Podziwiam, że masz jeszcze siłę! ❤️ i gratuluję 🙌
Znasz powód wcześniejszych poronień?
obecny lekarz po wynikach podejrzewa problem z krzepnięciem krwi mam trochę nieprawidłowy wynik antykogulant toczniowy , mam teraz wprowadzony acard od owulacji i czekam na inf od lekarza czy wprowadzą heparynę

Do góry