Mama23?????
Fanka BB :)
no to u mnie identyczna sytuacjaU mnie też udało się bez problemu w tej ciąży w poprzednich było zdecydowanie ciężej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to u mnie identyczna sytuacjaU mnie też udało się bez problemu w tej ciąży w poprzednich było zdecydowanie ciężej
Będzie dobrze! Czekamy na dobre wieściJa w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować
No to masz to samo. Ja w pierwszej I w drugiej ciąży totalnie miałam spokój w głowie. Ale w tej ciazy to ja jakaś dziwna jestem, ciągle te bety bym sprawdzała. Ale już wiem, że dzisiaj ostatni raz, bo jadę do mamy i tam zamierzam nie myśleć o ciąży Ale czy się uda? Chooolera wieJa w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować
Ja sprawdzam przyrosty moje z Twoimi, bo idziemy jak łepek w łepJeszcze trochę i będziemy mogły zmienić nazwę grupy na matki wariatki hahahaha
Podziwiam, że masz jeszcze siłę! i gratulujęDzień Dobry Dziewczyny
Jeśli pozwolicie, przycupnę cichutko u was
Jestem po biochemie i dwoch poronieniach zatrzymanych ostatnie w czerwcu tego roku w 6t4d
Termin z aplikacji 23.08.2025
13.12 beta 19,86
16.12 beta 86,49,progesteron 34,20
Liczę na świąteczny cud , że tym razem będzie dobrze
Będzie dobrze. Zarówno u mnie jak i u CiebieJa w ogóle nie należę do panikar, ani jakoś specjalnie się nie martwię.. ale to co przeżywam przed dzisiejszym USG to woła o pomstę do nieba, serio! Mi się aż ręce trzęsą! Mam milion myśli na minutę. Jak znów będzie puste jajo płodowe to ja już kolejny raz nie będę miała sił próbować
obecny lekarz po wynikach podejrzewa problem z krzepnięciem krwi mam trochę nieprawidłowy wynik antykogulant toczniowy , mam teraz wprowadzony acard od owulacji i czekam na inf od lekarza czy wprowadzą heparynęPodziwiam, że masz jeszcze siłę! i gratuluję
Znasz powód wcześniejszych poronień?