reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Teraz lekarze przekazali znajomej, że panuje taki kaszel duszscy i oni nie wiedzą jak leczyć bo nic nie pomaga więc niekoniecznie krztusiec.
No i już po wizycie, nie może wykluczyć tego krztuśca, gardło bardzo czerwone. Bez antybiotyku się nie obejdzie. Od samego początku cholerka pod górkę.

reklama
Bo z invitro się jakoś inaczej liczy, ja dostałam w owulacje od razu 5dniowy zarodek ;-)

No ja też mam przecież ciąże z in vitro 😀
18 listopada miałam transfer .
Chyba nawet w ten sam dzień co Ty 😀
Dlatego nie rozumiem skąd te rozbieżności 🙄

No i tak jak dziewczyny już wyżej pisały …
Niemożliwe jest transferowanie zarodka w dniu owulacji …

No ja też mam przecież ciąże z in vitro 😀
18 listopada miałam transfer .
Chyba nawet w ten sam dzień co Ty 😀
Dlatego nie rozumiem skąd te rozbieżności 🙄

No i tak jak dziewczyny już wyżej pisały …
Niemożliwe jest transferowanie zarodka w dniu owulacji …
Wszystko się wyjaśni po USG z zarodkiem wtedy będzie przewidywana data porodu u każdej i tyle :) to nie będzie już takich rozbieżności. U mnie w om już 8 tydzień ale co z tego jak z USG 7, więc zostaje 7 :D

Są produkty od których was odrzuciło ? U mnie z dnia na dzień bez problemu udało się rzucić palenie jak się dowiedziałam o ciąży ,poprostu dziwnie mi papierosy smakowały . Odrzuciło od kawy ( nad tym ubolewam bo lubię kawę :( ) i zauważyłam że rzyga mnie po bardziej tłustych rzeczach . A i co piłam gazowana wodę to teraz mi po niej nie dobrze i dziwnie mi smakuje , jedynie woda niegazowana. A dzisiaj jeszcze herbata be . Ja już coraz mniejszy wybór mam w menu 😆

Są produkty od których was odrzuciło ? U mnie z dnia na dzień bez problemu udało się rzucić palenie jak się dowiedziałam o ciąży ,poprostu dziwnie mi papierosy smakowały . Odrzuciło od kawy ( nad tym ubolewam bo lubię kawę :( ) i zauważyłam że rzyga mnie po bardziej tłustych rzeczach . A i co piłam gazowana wodę to teraz mi po niej nie dobrze i dziwnie mi smakuje , jedynie woda niegazowana. A dzisiaj jeszcze herbata be . Ja już coraz mniejszy wybór mam w menu 😆
Tak odrazu rzuciłam palenie. Raczej mnie nie odrzuciło poprostu dla dobra dziecka zawsze rzucam na czas ciąży :p

Wszystko się wyjaśni po USG z zarodkiem wtedy będzie przewidywana data porodu u każdej i tyle :) to nie będzie już takich rozbieżności. U mnie w om już 8 tydzień ale co z tego jak z USG 7, więc zostaje 7 :D

Przy ciazy naturalnej oczywiscie ze takie mega rozbieżności się zdarzają …

Przy in vitro pierwszy raz się z tym spotkam 😀 ( a siedzę w temacie ponad 3 lata niestety )
Tym bardziej że z tego co pamiętam transfer miałyśmy w tym samym dniu a tu koleżanka jest z ciążą 10 dni do przodu 😀

Nieważne 😊
Usg wszystko nam powie 😀 - dokładnie tak jak piszesz 😀

reklama
Ja po smażonym mam najlepszy rzyg :p na pewno jem dużo więcej słonych rzeczy chociaż kiedyś za słodkie bym się dała zabić

Do góry