reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Teraz lekarze przekazali znajomej, że panuje taki kaszel duszscy i oni nie wiedzą jak leczyć bo nic nie pomaga więc niekoniecznie krztusiec.
No i już po wizycie, nie może wykluczyć tego krztuśca, gardło bardzo czerwone. Bez antybiotyku się nie obejdzie. Od samego początku cholerka pod górkę.

reklama
Bo z invitro się jakoś inaczej liczy, ja dostałam w owulacje od razu 5dniowy zarodek ;-)

No ja też mam przecież ciąże z in vitro 😀
18 listopada miałam transfer .
Chyba nawet w ten sam dzień co Ty 😀
Dlatego nie rozumiem skąd te rozbieżności 🙄

No i tak jak dziewczyny już wyżej pisały …
Niemożliwe jest transferowanie zarodka w dniu owulacji …

No ja też mam przecież ciąże z in vitro 😀
18 listopada miałam transfer .
Chyba nawet w ten sam dzień co Ty 😀
Dlatego nie rozumiem skąd te rozbieżności 🙄

No i tak jak dziewczyny już wyżej pisały …
Niemożliwe jest transferowanie zarodka w dniu owulacji …
Wszystko się wyjaśni po USG z zarodkiem wtedy będzie przewidywana data porodu u każdej i tyle :) to nie będzie już takich rozbieżności. U mnie w om już 8 tydzień ale co z tego jak z USG 7, więc zostaje 7 :D

Są produkty od których was odrzuciło ? U mnie z dnia na dzień bez problemu udało się rzucić palenie jak się dowiedziałam o ciąży ,poprostu dziwnie mi papierosy smakowały . Odrzuciło od kawy ( nad tym ubolewam bo lubię kawę :( ) i zauważyłam że rzyga mnie po bardziej tłustych rzeczach . A i co piłam gazowana wodę to teraz mi po niej nie dobrze i dziwnie mi smakuje , jedynie woda niegazowana. A dzisiaj jeszcze herbata be . Ja już coraz mniejszy wybór mam w menu 😆

Są produkty od których was odrzuciło ? U mnie z dnia na dzień bez problemu udało się rzucić palenie jak się dowiedziałam o ciąży ,poprostu dziwnie mi papierosy smakowały . Odrzuciło od kawy ( nad tym ubolewam bo lubię kawę :( ) i zauważyłam że rzyga mnie po bardziej tłustych rzeczach . A i co piłam gazowana wodę to teraz mi po niej nie dobrze i dziwnie mi smakuje , jedynie woda niegazowana. A dzisiaj jeszcze herbata be . Ja już coraz mniejszy wybór mam w menu 😆
Tak odrazu rzuciłam palenie. Raczej mnie nie odrzuciło poprostu dla dobra dziecka zawsze rzucam na czas ciąży :p

Wszystko się wyjaśni po USG z zarodkiem wtedy będzie przewidywana data porodu u każdej i tyle :) to nie będzie już takich rozbieżności. U mnie w om już 8 tydzień ale co z tego jak z USG 7, więc zostaje 7 :D

Przy ciazy naturalnej oczywiscie ze takie mega rozbieżności się zdarzają …

Przy in vitro pierwszy raz się z tym spotkam 😀 ( a siedzę w temacie ponad 3 lata niestety )
Tym bardziej że z tego co pamiętam transfer miałyśmy w tym samym dniu a tu koleżanka jest z ciążą 10 dni do przodu 😀

Nieważne 😊
Usg wszystko nam powie 😀 - dokładnie tak jak piszesz 😀

reklama
Ja po smażonym mam najlepszy rzyg :p na pewno jem dużo więcej słonych rzeczy chociaż kiedyś za słodkie bym się dała zabić

Do góry