reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Jak kogoś pominęłam z terminem wizyty to oznaczcie mnie i proszę podajcie datę . Staram się wyłapywać na bieżąco ale ostatnio trochę więcej piszecie i mogę przeoczyć .

Jeszcze jedno pytanie do wszystkich dziewczyn . Kiedy wstępnie chcialybyscie przenieść się na prywatny wątek ? Dajemy czas innym do świąt czy dłużej ?

Mi możesz wpisać datę porodu na 7.08, kolejna wizyta 17.12 :)
Dziewczyny macie zdjęcia swoich pierwszych początkowych usg? Ja mam właśnie z 5w4d i mam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy widoczny. Mam nadzieję, że 17.12 będzie już zarodek i serduszko 🙏🏼

reklama
Mi możesz wpisać datę porodu na 7.08, kolejna wizyta 17.12 :)
Dziewczyny macie zdjęcia swoich pierwszych początkowych usg? Ja mam właśnie z 5w4d i mam pęcherzyk ciążowy i żółtkowy widoczny. Mam nadzieję, że 17.12 będzie już zarodek i serduszko 🙏🏼
U mnie też z om termin porodu wypada na 7.08 i tak samo mamy pęcherzyk ciążowy i żółtkowy . Kolejna wizyta 23.12 więc mam nadzieję , że będziemy mieć prezent na święta ☺️ Dr mówił żeby dla swojego spokoju zrobić sobie jeszcze raz betę i mam ponad 22 tysiące więc od 1 bety cały czas przyrost ponad 90% więc jestem dobrej myśli :)

Do góry