NieTakaMałaMi
Aktywna w BB
A chodzicie prywatnie czy raczej NFZ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Prywatnie. W pierwszej też. Chętnie chodziłabym na NFZ, ale najbliższy rozsądny ginekolog był 20 km dalej, a ja rzygałam jak kot aż do końca 2 trymestru i jazda samochodem na dystansie dłuższym niż 5 km była dla mnie straszna...A chodzicie prywatnie czy raczej NFZ?
Ja będę chodzić prywatnie, ale na pierwsza wizytę idę na nfz po skierowanie na te najdroższe badaniaA chodzicie prywatnie czy raczej NFZ?
Boże... Twoja beta idzie podobnie jak moja xD aż się boje ją sprawdzaćA no i wsumie zapomniałam o najważniejszym. Są dwa pęcherzyki x) ale jeden na tyle mały że na kolejnej wizycie pewnie zniknie. Dlatego tak beta ładnie mi rosła
Wow jaki przyrostBoże... Twoja beta idzie podobnie jak moja xD aż się boje ją sprawdzać
9.12. 6.070
10.12. 22.100
12.12. 75.200
I teraz się zastanawiam czy iść w sobotę czy w poniedziałek sprawdzić czy rosnie w ogóle
Teraz są darmowe dla wszystkichJa na szczęście mam z pracy pakiet PZU więc chodzę prywatnie a badania przez pakiet załatwiam choć ginekolog o tym nie wie. I mówi że wydam niestety trochę pieniążków na badania i na cytologię płynną bo jest droższa ale dodal że prenatalne będę miała za darmo. I tak w sumie mózg mi wtedy nie stykał do końca z tego wszystkiego ale przecież prenatalne są też płatne no nie? Muszę go dopytać o co mu chodziło i że jestem za
No, ja myślałam że będzie mniejszaWow jaki przyrost
Świetnie. Ale mam braki w wiedzy... StraszneTeraz są darmowe dla wszystkich