reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
A chodzicie prywatnie czy raczej NFZ?
Długo się zastanawiałam NFZ czy tylko prywatnie, ale po ostatnim usg na NFZ wiem, że sprzęt mają mega słaby i wolę nie ryzykować. Będę chodzić tu i tu. Obie Panie są fajne, prywatna ginekolog pracuje też w szpitalu w którym chciałabym rodzic, robi też badania prenatalne, a na NFZ skorzystam przynajmniej z badań krwi żeby nie zbankrutować 🙈😊

Długo się zastanawiałam NFZ czy tylko prywatnie, ale po ostatnim usg na NFZ wiem, że sprzęt mają mega słaby i wolę nie ryzykować. Będę chodzić tu i tu. Obie Panie są fajne, prywatna ginekolog pracuje też w szpitalu w którym chciałabym rodzic, robi też badania prenatalne, a na NFZ skorzystam przynajmniej z badań krwi żeby nie zbankrutować 🙈😊
Dokładnie tak samo do tego podchodzę. 😅

A chodzicie prywatnie czy raczej NFZ?

Ja na NFZ ale mam naprawdę wspaniałą panią dr u której dość długo leczyłam się prywatnie ☺️

Poprzednia ciąże też prowadziłam u niej i czułam się mega zaopiekowana .
Wykonywała bardzo dokładne Usg co 2-3 tyg , mogłam wchodzić z partnerem . Zawsze dostępna pod telefonem 🤞🏻, nigdy mnie nie zbyła czy pozostawiła z jakimiś wątpliwościami .
Serio życzę każdemu takiego lekarza 😍

Ja na NFZ ale mam naprawdę wspaniałą panią dr u której dość długo leczyłam się prywatnie ☺️

Poprzednia ciąże też prowadziłam u niej i czułam się mega zaopiekowana .
Wykonywała bardzo dokładne Usg co 2-3 tyg , mogłam wchodzić z partnerem . Zawsze dostępna pod telefonem 🤞🏻, nigdy mnie nie zbyła czy pozostawiła z jakimiś wątpliwościami .
Serio życzę każdemu takiego lekarza 😍
Zazdrooo :)

reklama
Do góry