reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Miałyście taki ból podbrzusza że aż was zginało w pół ? Jak byłam na 2 wizycie 4+3 to dostałam skierowanie do szpitala na głębsza diagnostykę przez te zabiegi jakby ból się nasilał i coraz częściej się zastanawiam czy powinnam jechać czy nie . Dzisiaj mam 6+1

Miałyście taki ból podbrzusza że aż was zginało w pół ? Jak byłam na 2 wizycie 4+3 to dostałam skierowanie do szpitala na głębsza diagnostykę przez te zabiegi jakby ból się nasilał i coraz częściej się zastanawiam czy powinnam jechać czy nie . Dzisiaj mam 6+1
Miałam tak ale do 4-5 tygodnia, teraz przeszło. Też jestem dziś w 6+1 i już nie ma po tym śladu. Może u Ciebie też minie ❤️

Cześć dziewczyny, mam już wyniki 🙂 Przejdę się jeszcze w piątek, bo i tak mam urlop.
9. 12 10dpo. Beta 24.1 prog 27.40
11.12 12 dpo beta 79.7 prog 36.74

Zapisałam się na wizytę 21 grudnia. Mam nadzieję, że będzie mnie w stanie trochę uspokoić żebym się nie stresowała aż tak mocno w święta..

Widzę że nowych dziewczyn przybywa. Rośnijcie zdrowo 😊

reklama
Kochana bóle brzucha w ciąży są normalne jak pewnie wiesz po poprzednich ciążach. Ja nie miałam aż takiego bólu w żadnej ciąży żeby mnie zginalo w pół chyba że przy porodzie lub poronieniu. Jeśli ból nie będzie ustępował to pojedź może na tą diagnostyke. W twoim przypadku jest to troche bardziej skomplikowana sytuacja niż u innych dziewczyn.

Do góry