Mama23?????
Fanka BB :)
A miałam wykonywane 2 laparoskopię a brzuch mam jak po nie wiadomo czym .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy taką samą sytuację ciążowo dzieciową damy radę!Cześć wszystkim. Dla mnie ciąża niespodzianka... Skrócił mi się cykl w ostatnim miesiącu, mąż nie zdążył na czas i dwie kreski... Wychodzi z kalkulatora 5tc. Beta wczorajsza 2550, jutro idę na kolejną. Mam dwoje dzieci, dwa poronienia, jedno samoistne, drugie zatrzymane, ostatnia donoszona ciąża przez 2 msc leżenie, z powodu krwiaka, plamien i krwawień. Dwie cesarki. Jestem przerażona. Cała w stresie, mam same czarne myśli, a to ciąża pozamaciczna, a to w bliźnie. Jestem kłębkiem nerwów boje się...wizytę mam dzień przed wigilia. Kocham moje dzieci, wiem że i z kolejnym damy sobie radę, ale niewyrabiam w stresie.
Takie konowały jak u nas w szpitalu a niby jeden z najlepszych w Polsce... Szkoda gadać. Oby teraz już do przodu.A miałam wykonywane 2 laparoskopię a brzuch mam jak po nie wiadomo czym .
Każda ciąża inna nie ma co świrować mnie też trochę mniej brzuch boli co mnie cieszyDziewczyny czy którejś też ustały zupełnie bóle brzucha? Hm mnie na początku bolał brzuch jak na okres a od niedzieli w ogóle nie boli… jedyny objaw jaki mam to ból piersi z widocznymi żyłami i większe zmęczenie. Nawet nie jest mi niedobrze co towarzyszyło mi w obu poprzednich ciążach zaczynam świrować…
Mialam tak w zeszłym tygodniu, wszystko było ok- co potwierdziło USG. Chwilę po tym jak brzuch przestał boleć okresowo zaczęłam mieć mdłości, których nie miałam ani razu w poprzedniej ciąży A i ból brzucha wrócił dwa dni temu Więc mam już znowu full wypasDziewczyny czy którejś też ustały zupełnie bóle brzucha? Hm mnie na początku bolał brzuch jak na okres a od niedzieli w ogóle nie boli… jedyny objaw jaki mam to ból piersi z widocznymi żyłami i większe zmęczenie. Nawet nie jest mi niedobrze co towarzyszyło mi w obu poprzednich ciążach zaczynam świrować…
No narazie 15 ale może dojdą jeszcze jakieś dziewczyny które narazie może wola poczekać do 1 wizyty zanim dołącza do grupy .Mialam tak w zeszłym tygodniu, wszystko było ok- co potwierdziło USG. Chwilę po tym jak brzuch przestał boleć okresowo zaczęłam mieć mdłości, których nie miałam ani razu w poprzedniej ciąży A i ból brzucha wrócił dwa dni temu Więc mam już znowu full wypas
Nie świruj i ciesz się dobrym samopoczuciem
Swoją drogą mało nas „sierpniowych”
normalnie bym nie świrowała ale przez ostatnią ciążę biochemiczną mam ogromne obawy ;(Mialam tak w zeszłym tygodniu, wszystko było ok- co potwierdziło USG. Chwilę po tym jak brzuch przestał boleć okresowo zaczęłam mieć mdłości, których nie miałam ani razu w poprzedniej ciąży A i ból brzucha wrócił dwa dni temu Więc mam już znowu full wypas
Nie świruj i ciesz się dobrym samopoczuciem
Swoją drogą mało nas „sierpniowych”
Ja też jestem po biochemicznej , ale staram się myśleć pozytywnie . Ze swojej strony na pewno robisz wszystko żeby było dobrze więc zaufaj , że tak będzie i nie zamartwiaj się na zapas , bo nie jest to dobre ani dla Ciebie ani dla rozwijającego się w Tobie małego człowieczka . Trzymaj się , ściskam mocnonormalnie bym nie świrowała ale przez ostatnią ciążę biochemiczną mam ogromne obawy ;(