reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Cześć wszystkim. Dla mnie ciąża niespodzianka... Skrócił mi się cykl w ostatnim miesiącu, mąż nie zdążył na czas i dwie kreski... Wychodzi z kalkulatora 5tc. Beta wczorajsza 2550, jutro idę na kolejną. Mam dwoje dzieci, dwa poronienia, jedno samoistne, drugie zatrzymane, ostatnia donoszona ciąża przez 2 msc leżenie, z powodu krwiaka, plamien i krwawień. Dwie cesarki. Jestem przerażona. Cała w stresie, mam same czarne myśli, a to ciąża pozamaciczna, a to w bliźnie. Jestem kłębkiem nerwów:( boje się...wizytę mam dzień przed wigilia. Kocham moje dzieci, wiem że i z kolejnym damy sobie radę, ale niewyrabiam w stresie.
Mamy taką samą sytuację ciążowo dzieciową 🙂 damy radę!

Dziewczyny czy którejś też ustały zupełnie bóle brzucha? Hm mnie na początku bolał brzuch jak na okres a od niedzieli w ogóle nie boli… jedyny objaw jaki mam to ból piersi z widocznymi żyłami i większe zmęczenie. Nawet nie jest mi niedobrze co towarzyszyło mi w obu poprzednich ciążach :o zaczynam świrować…

Dziewczyny czy którejś też ustały zupełnie bóle brzucha? Hm mnie na początku bolał brzuch jak na okres a od niedzieli w ogóle nie boli… jedyny objaw jaki mam to ból piersi z widocznymi żyłami i większe zmęczenie. Nawet nie jest mi niedobrze co towarzyszyło mi w obu poprzednich ciążach :o zaczynam świrować…
Każda ciąża inna nie ma co świrować :) mnie też trochę mniej brzuch boli co mnie cieszy :p

Mnie też mniej , na początku to jak na potężny okres , a teraz po prostu odczuwam dyskomfort . Za to mdłości mam dzień i noc , wieczorem gorsze niż rano .

Mialam tak w zeszłym tygodniu, wszystko było ok- co potwierdziło USG. Chwilę po tym jak brzuch przestał boleć okresowo zaczęłam mieć mdłości, których nie miałam ani razu w poprzedniej ciąży ✌🏻 A i ból brzucha wrócił dwa dni temu 😅 Więc mam już znowu full wypas 🥹
Nie świruj i ciesz się dobrym samopoczuciem 😜

Swoją drogą mało nas „sierpniowych” 😉

Mialam tak w zeszłym tygodniu, wszystko było ok- co potwierdziło USG. Chwilę po tym jak brzuch przestał boleć okresowo zaczęłam mieć mdłości, których nie miałam ani razu w poprzedniej ciąży ✌🏻 A i ból brzucha wrócił dwa dni temu 😅 Więc mam już znowu full wypas 🥹

No narazie 15 ale może dojdą jeszcze jakieś dziewczyny które narazie może wola poczekać do 1 wizyty zanim dołącza do grupy .

normalnie bym nie świrowała ale przez ostatnią ciążę biochemiczną mam ogromne obawy ;(

reklama
normalnie bym nie świrowała ale przez ostatnią ciążę biochemiczną mam ogromne obawy ;(
Ja też jestem po biochemicznej , ale staram się myśleć pozytywnie . Ze swojej strony na pewno robisz wszystko żeby było dobrze więc zaufaj , że tak będzie i nie zamartwiaj się na zapas , bo nie jest to dobre ani dla Ciebie ani dla rozwijającego się w Tobie małego człowieczka . Trzymaj się , ściskam mocno 🩷

Do góry