reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Mi ginekolog mówiła że jak pęcherzyk jest w macicy to praktycznie można wykluczyć ciążę pozamaciczna
Wiem o tym kochana. Tylko na pierwszych 2 USG które były gdy beta była już ponad 1000 nie było pęcherzyka w macicy. Wczoraj była decydującą wizyta i na szczęście się pojawił. Wiem że jak jest w macicy to można wykluczyć dlatego od wczoraj wykluczona:)

W ogóle od 2 dni mam coś czego nie miałam nigdy - problemy z hemoroidami! Wyobraźcie sobie, że w pracy wyjątkowo długo stałam i coś tam zaczęło mnie boleć.. okazało się, że wyskoczył mi hemoroid i jak to boli!! Lekarz polecił mi maść i czopki, ale sama myśl, że to tak wcześnie się pojawiło mnie przeraża, bo przecież najczęściej są w 3 trymestrze albo po porodzie dopiero..

Najlepiej iść odrszu do dobrego proktologa żeby coś zaradził. Szybko się pozbędziesz:)
W ogóle od 2 dni mam coś czego nie miałam nigdy - problemy z hemoroidami! Wyobraźcie sobie, że w pracy wyjątkowo długo stałam i coś tam zaczęło mnie boleć.. okazało się, że wyskoczył mi hemoroid i jak to boli!! Lekarz polecił mi maść i czopki, ale sama myśl, że to tak wcześnie się pojawiło mnie przeraża, bo przecież najczęściej są w 3 trymestrze albo po porodzie dopiero

reklama
Do góry