reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny! Więc i ja nieśmiało dołączam! ❤️ Ostatnia OM 24.10 ale owulację miałam późno niestety nie wyłapalam jej ale obstawiam między 16-18 listopada więc nie mogę na razie się doliczyć który to tydzień ciąży myślę że 5.

Beta 5.12 879
Beta 7.12. 1773

Czyli chyba jest dobrze aczkolwiek nie chce się nastawiać bo to różnie może być.

Pierwszą wizytę mam dopiero 13 grudnia, myślę że dopiero wtedy będę pewna że jest dobrze :)

Na razie z objawów to powiększające się piersi, mega pogorszenie cery wypryski wszędzie, wybudzan się w nocy na siku więcej pije.

Mam niedoczynność tarczycy i wyszło mi TSH 2.1 myślę że to chyba trochę za wysokie jak na 1 trymestr i niestety wyszła mi podwyższona glukoza także jest co pilnować.

W domu mam już 5- latka :D

Pozdrawiam serdecznie ❤️

Sansieviera takie same tsh mi wyszło i lekarz zwiększył mi dawkę eurhyroxu od razu. Myślę, że warto skontaktować się z endokrynologiem

Hej dziewczyny! Więc i ja nieśmiało dołączam! ❤️ Ostatnia OM 24.10 ale owulację miałam późno niestety nie wyłapalam jej ale obstawiam między 16-18 listopada więc nie mogę na razie się doliczyć który to tydzień ciąży myślę że 5.

Beta 5.12 879
Beta 7.12. 1773

Czyli chyba jest dobrze aczkolwiek nie chce się nastawiać bo to różnie może być.

Pierwszą wizytę mam dopiero 13 grudnia, myślę że dopiero wtedy będę pewna że jest dobrze :)

Na razie z objawów to powiększające się piersi, mega pogorszenie cery wypryski wszędzie, wybudzan się w nocy na siku więcej pije.

Mam niedoczynność tarczycy i wyszło mi TSH 2.1 myślę że to chyba trochę za wysokie jak na 1 trymestr i niestety wyszła mi podwyższona glukoza także jest co pilnować.

W domu mam już 5- latka :D

Pozdrawiam serdecznie
Ładna beta :) u mnie na pokładzie tez prawie 5 latek :)

reklama
Do góry