reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja mam dzisiaj 11-12dpo i beta 59.2. Chciałabym chociaż to magiczne 100 przekroczyć…
ja z takiej zaczynałam w 1 ciąży a teraz mam już wielką 8 latkę. Staraj się nie zamartwiać na zapas . Wiem że to trudne dla osób które faktycznie długo się starają i wyczekują każdego pozytywnego testu lub coraz wyższej bety ale stres tego nie ułatwi .

reklama
Życzę Wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy ☺️☺️, trzymam za każdą kciuki . 💪💪
Witam w grupie . ☺️ Ja jeszcze może trochę o sobie opowiem żeby każda z przyszłych mam poznała założyciela grupy . Uczestniczyłam już w takich grupach ale nie jako założyciel więc dlatego to jest dla mnie nowe ale jako mama nabrałam już trochę doświadczenia . Jestem mamą 3 córek ( 8 lat,3 lata , 15 miesięcy ) . Oczekujemy na 4 malucha ☺️♥️

Również jestem mamą trzech córek 😂😂 ( 11 lat , 9 lat , trzecia 1.01 skończy dwa latka a w brzuchu 4 córa 😳😳😜😜 z terminem na 29.04. ) .

Mam takie nietypowe pytanie . Przechodziła któraś ciążę że zrostami w brzuchu ? Wiem że po cesarce często też sa.

Ostatnia edycja:
Babiniec totalny 😆 Jak maz zareagował że 4 córka ? 😆

Szczerze ? Podłamal się trochę , zresztą ja też. 20 grudnia mamy połówkowe będzie to 21+3 i mamy cichą nadzieję że jednak będzie syn. Wiem że najważniejsze zdrowie ale jednak chcielibyśmy rodzynka :). No i dla męża to ważna sprawa aby nazwisko przetrwało bo sam ma tylko dwie siostry . 🫣
Jakoś ogólnie ta ciąża jest taka inna. Nie mam czasu na myślenie , planowanie, wyczekiwanie ruchów. ( Choc już je czuje ).
Po prostu żyje jak przed ciążą. Oprócz nas nikt o ciąży nie wie. Powiemy może w święta ale jakoś nie spieszy nam się. Oczywiście cieszę się że badania wychodzą wszystkie dobrze i wszystko wskazuje że mała jest zdrowa .

Witam się :) nigdy nie pisałam na forum, ale uznałam, że doda mi to otuchy :)
Krótka historia.. zaszłam w ciążę w czerwcu. Okazało się, że mam puste jajo płodowe i 21.08 miałam łyżeczkowanie.. generalnie trauma w szpitalu! 😩 później cykle z czapy.. 39 dni, 36 dni.. i tydzień temu zrobiłam test ciążowy :)
2.11 beta 134
4.11 464 prog 28
Dzis na usg widoczny pęcherzyk 4mm..
czy tym razem tez bedzie pusty? Trzymajcie kciuki!

reklama
Do góry