reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Dziewczynki, wiem, że to jeszcze za wcześnie, nie zrugajcie mnie. 🤭
Do mam które już mają dzieci - kupowałyście łóżeczko takie ze szczebelkami + dostawkę do łóżka czy tylko jedna z tych rzeczy?
Chcialabym w głowie zaplanować sobie przemeblowanie pokoju 🫠🫣
Ze szczevelkami
A teraz wypada Ci termin na sierpień ?
Tak, wypada na 12.08

Ja mam dość daleko pokój dziecięcy od sypialni.. więc pewnie będzie dostawka w sypialni na początek :) Ale łóżeczko w pokoiku na drzemki też bym chciała.
A ma któraś z Was psa, który śpi z Wami w łóżku? Tego się obawiam jak to będzie 😬

Mamy shihtzu 😂śpimy wszyscy razem 😁
Ogólnie nie ma się czego bać 😀

Kobietki, u mnie według kalendarza termin na 21.08. Moja betka jeszcze malutka. Od samego początku praktycznie jestem przeziębiona. Teraz doszedł mi taki kaszel, że nie pamiętam kiedy ostatnio chciałam wypluć płuca. Dodatkowo nie wiem czy to ze stresu czy przez ten kaszel bardzo boli mnie brzuch od wieczora do teraz.
Czy któraś miała podobnie, czy to duży powód do niepokoju?
Polecacie co można wziąć żeby się pozbyć choroby?

Kobietki, u mnie według kalendarza termin na 21.08. Moja betka jeszcze malutka. Od samego początku praktycznie jestem przeziębiona. Teraz doszedł mi taki kaszel, że nie pamiętam kiedy ostatnio chciałam wypluć płuca. Dodatkowo nie wiem czy to ze stresu czy przez ten kaszel bardzo boli mnie brzuch od wieczora do teraz.
Czy któraś miała podobnie, czy to duży powód do niepokoju?
Polecacie co można wziąć żeby się pozbyć choroby?
Weź nospe na ból brzucha. A co do przeziębienia to najlepiej do lekarza. Albo domowe sposoby, syrop z malin, cytryna. Ja zawsze jestem chora na początku ciąży. Jakaś już tradycja

Też mamy shih tzu. Strasznie zazdrosne i średnio lubiące dzieci. Ciekawe jak zareaguje 🙈

No co Ty 😉
To nasz taki mega spokojniutki jest .
On nigdy na nikogo nie szczeka czy warczy .
Nawet na drugiego psa - no chyba ze w zabawie .
Ale widzialam i mialam do czynienia z różnymi shihtzu i faktycznie niektóre mega charakterne są a nawet i agresywne .

reklama
Mój maluszek jest głuchy, więc nie krzyknę do niego z daleka żeby zostawił i też nie bardzo rozumie jak za mocno trochę złapie zębami w zabawie, także mam obawy - jak go nie odsuwać od dziecka, a jednocześnie jak nauczyć żeby był delikatny 😩

Do góry