reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Dziewczynki, wiem, że to jeszcze za wcześnie, nie zrugajcie mnie. 🤭
Do mam które już mają dzieci - kupowałyście łóżeczko takie ze szczebelkami + dostawkę do łóżka czy tylko jedna z tych rzeczy?
Chcialabym w głowie zaplanować sobie przemeblowanie pokoju 🫠🫣

reklama
Do mam które już mają dzieci - kupowałyście łóżeczko takie ze szczebelkami + dostawkę do łóżka czy tylko jedna z tych rzeczy?

Syncio od początku ma swój pokój i tam ma drewniane łóżko ze szczebelkami .
Spał tam na drzemkę może ze 2 razy 😂
Dostawkę mieliśmy i jakoś przez 2 miesiące w niej spał ale z racji że karmiłam piersią zaczęłam go brać do nas do łóżka i tak już zostało 😂

Syncio od początku ma swój pokój i tam ma drewniane łóżko ze szczebelkami .
Spał tam na drzemkę może ze 2 razy 😂
Dostawkę mieliśmy i jakoś przez 2 miesiące w niej spał ale z racji że karmiłam piersią zaczęłam go brać do nas do łóżka i tak już zostało 😂
Dzięki 🤩 chyba duzo rodziców decyduje się na spanie z dzieckiem w łóżku, bo jest to po prostu wygodniejsze podczas karmienia piersią.

Ja mam takie bujane z Trolli? Już nie pamietam. Bratowa ma łóżka co można demontować nawet cały bok i przy 1 i 2 skończyło się tak ze finalnie i tak z nimi śpią w lozku. Zależy jak chcesz do tego podejsc. Ja od początku chciałam miecza „granice” 😁 i finalnie udało się bo spał większość nocy sam

Ja mam dość daleko pokój dziecięcy od sypialni.. więc pewnie będzie dostawka w sypialni na początek :) Ale łóżeczko w pokoiku na drzemki też bym chciała.
A ma któraś z Was psa, który śpi z Wami w łóżku? Tego się obawiam jak to będzie 😬

reklama
Ja mam dość daleko pokój dziecięcy od sypialni.. więc pewnie będzie dostawka w sypialni na początek :) Ale łóżeczko w pokoiku na drzemki też bym chciała.
A ma któraś z Was psa, który śpi z Wami w łóżku? Tego się obawiam jak to będzie 😬
Ja ;p
Normalnie będzie:) nic się nie stanie dziecku. Przede wszystkim nie odpychać też psa, bo to źle wpłynie na niego. :)

Do góry