reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Dziewczynki, wiem, że to jeszcze za wcześnie, nie zrugajcie mnie. 🤭
Do mam które już mają dzieci - kupowałyście łóżeczko takie ze szczebelkami + dostawkę do łóżka czy tylko jedna z tych rzeczy?
Chcialabym w głowie zaplanować sobie przemeblowanie pokoju 🫠🫣

reklama
Do mam które już mają dzieci - kupowałyście łóżeczko takie ze szczebelkami + dostawkę do łóżka czy tylko jedna z tych rzeczy?

Syncio od początku ma swój pokój i tam ma drewniane łóżko ze szczebelkami .
Spał tam na drzemkę może ze 2 razy 😂
Dostawkę mieliśmy i jakoś przez 2 miesiące w niej spał ale z racji że karmiłam piersią zaczęłam go brać do nas do łóżka i tak już zostało 😂

Syncio od początku ma swój pokój i tam ma drewniane łóżko ze szczebelkami .
Spał tam na drzemkę może ze 2 razy 😂
Dostawkę mieliśmy i jakoś przez 2 miesiące w niej spał ale z racji że karmiłam piersią zaczęłam go brać do nas do łóżka i tak już zostało 😂
Dzięki 🤩 chyba duzo rodziców decyduje się na spanie z dzieckiem w łóżku, bo jest to po prostu wygodniejsze podczas karmienia piersią.

Ja mam takie bujane z Trolli? Już nie pamietam. Bratowa ma łóżka co można demontować nawet cały bok i przy 1 i 2 skończyło się tak ze finalnie i tak z nimi śpią w lozku. Zależy jak chcesz do tego podejsc. Ja od początku chciałam miecza „granice” 😁 i finalnie udało się bo spał większość nocy sam

Ja mam dość daleko pokój dziecięcy od sypialni.. więc pewnie będzie dostawka w sypialni na początek :) Ale łóżeczko w pokoiku na drzemki też bym chciała.
A ma któraś z Was psa, który śpi z Wami w łóżku? Tego się obawiam jak to będzie 😬

reklama
Ja mam dość daleko pokój dziecięcy od sypialni.. więc pewnie będzie dostawka w sypialni na początek :) Ale łóżeczko w pokoiku na drzemki też bym chciała.
A ma któraś z Was psa, który śpi z Wami w łóżku? Tego się obawiam jak to będzie 😬
Ja ;p
Normalnie będzie:) nic się nie stanie dziecku. Przede wszystkim nie odpychać też psa, bo to źle wpłynie na niego. :)

Do góry