reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
A jest tu może jakaś mama z trombofilia ? Która tak jak ja w tej ciąży męczy się z acardem i zastrzykami ? Czy jeszcze nikogo takiego nie ma na tej grupie?
🤞 Neoparin . Na razie do badań prenatalnych. W zależności co wyjdzie będziemy albo i nie odstawiać. Brałam acard do dnia transferu a później zamieniliśmy na zastrzyki

✋🏻✋🏻✋🏻
Acard na noc
Clexane rano
To dokładnie tak samo jak ja. Wcześniej brałam zastrzyki na noc. Ale dołączyłam acard więc teraz zastrzyki rano a acard na wieczór bo po nim spie odrszu :p
Poprzednia ciążę straciłam w 24 tc mimo brania zastrzyków. Mam nadzieję że teraz acard i zastrzyki pozwola mi cieszyć się ciąża dłużej i dziecko będzie miało większą szansę.

reklama
Jeszcze jedno pytanie do wszystkich dziewczyn . Kiedy wstępnie chcialybyscie przenieść się na prywatny wątek ? Dajemy czas innym do świąt czy dłużej ?
Poczekac jeszcze

Btw - macie już fazę na ogórki kiszone? 😁
Ja mam przez całe życie 🙈🙈🙈

Ja właśnie na razie jem mniej słodkiego niż zawsze. Ciekawe czy mi tak zostanie, byłoby miło 😁
Ja też, ale to dobrze, bo 2 oztatnie ciąże miałam cukrzyce ciążową, więc teraz na pewno też będzie

Jedynie z cerą mogę potwierdzić po znajomych. Na chłopaka czyściutka na dziewczynkę pryszcze...
Mam 2 córki i 2 synów i nie miałam żadnych problemów z cerą

Do góry