reklama
Gosia0132
Fanka BB :)
@StaraStaraczkaNew kupiłaś stanik w hm ?
StaraStaraczkaNew
Nawet 3! Tylko nie mam bladego pojęcia czy trafię z rozmiarem. W ciemno brałam@StaraStaraczkaNew kupiłaś stanik w hm ?
angeliskax
Moderator
możliwe będzie to. Ja byłam w 2 ciazy 5+6 czy 6+0 i już miałam serduszko.O super że to piszesz. Też się będę chciała zapisać na szczepienie.
Dziewczynki. Mam pytanie - prawdopodobna data zapłodnienia to 2 grudnia, zapisałam się na USG na 27.12, czyli 6tyg+1 dzień. Czy jest szansa że będzie wtedy słychać serduszko?
Malina_po30
Aktywna w BB
Dziękimożliwe będzie to. Ja byłam w 2 ciazy 5+6 czy 6+0 i już miałam serduszko.
angeliskax
Moderator
Piękna data! Ja chciałam 30.12. Ale stwierdziłam, że już pójdę 2.01.Dzięki
Mama23?????
u mnie było ale lepiej podobno bliżej 7 tygO super że to piszesz. Też się będę chciała zapisać na szczepienie.
Dziewczynki. Mam pytanie - prawdopodobna data zapłodnienia to 2 grudnia, zapisałam się na USG na 27.12, czyli 6tyg+1 dzień. Czy jest szansa że będzie wtedy słychać serduszko?
Mama23?????
Dzisiaj dzień poprostu próbowałam przetrwać . Takie mdłości , 3 razy na rzyganie ,zimno ,osłabienie ,zmęczenie. Już byłam tak wyczerpana że w pewnym momencie rozpłakałam się i nie wiedziałam co ze sobą zrobić ,tak źle się czułam . Jadłam nawet migdały ale pomogły na chwilę . Od samego rana tak do godziny 17 jest dramat ,a później przechodzi i tylko delikatnie mi nie dobrze ale już normalnie funkcjonuje . Ile jeszcze będzie tak trzymać ... Dziecia nie mówiliśmy o ciąży a ja chodzę jak zombie a one nie wiedzą co się ze mną dzieje ...
angeliskax
Moderator
A może opaskę na mdlosci? Podobno działają cuda.Dzisiaj dzień poprostu próbowałam przetrwać . Takie mdłości , 3 razy na rzyganie ,zimno ,osłabienie ,zmęczenie. Już byłam tak wyczerpana że w pewnym momencie rozpłakałam się i nie wiedziałam co ze sobą zrobić ,tak źle się czułam . Jadłam nawet migdały ale pomogły na chwilę . Od samego rana tak do godziny 17 jest dramat ,a później przechodzi i tylko delikatnie mi nie dobrze ale już normalnie funkcjonuje . Ile jeszcze będzie tak trzymać ... Dziecia nie mówiliśmy o ciąży a ja chodzę jak zombie a one nie wiedzą co się ze mną dzieje ...
reklama
Malina_po30
Aktywna w BB
Ojej to przykre bardzo. Rozmawiałaś z ginekologiem o leku xonvea?Dzisiaj dzień poprostu próbowałam przetrwać . Takie mdłości , 3 razy na rzyganie ,zimno ,osłabienie ,zmęczenie. Już byłam tak wyczerpana że w pewnym momencie rozpłakałam się i nie wiedziałam co ze sobą zrobić ,tak źle się czułam . Jadłam nawet migdały ale pomogły na chwilę . Od samego rana tak do godziny 17 jest dramat ,a później przechodzi i tylko delikatnie mi nie dobrze ale już normalnie funkcjonuje . Ile jeszcze będzie tak trzymać ... Dziecia nie mówiliśmy o ciąży a ja chodzę jak zombie a one nie wiedzą co się ze mną dzieje ...
Podziel się: