Mama23?????
Fanka BB :)
Dobra widziałam że to jednak błąd był
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy ostatni okres miałaś?Hej, ja właśnie wróciłam z pracy i sprawdziłam poranne badanie hcg. Wynik 65, poprzedni 23 więc procentowo prawidłowy przyrost myślicie że jak się umówię przed świętami do ginekologa to cokolwiek będzie widać? Czy lepiej czekać i iść po świętach? Oszaleje z tym czekaniem
Chyba nie ma sensu iść w przyszłym tyg bo może pęcherzyk nie był po prostu widoczny. Szkoda stresu i nerwówHej, ja właśnie wróciłam z pracy i sprawdziłam poranne badanie hcg. Wynik 65, poprzedni 23 więc procentowo prawidłowy przyrost myślicie że jak się umówię przed świętami do ginekologa to cokolwiek będzie widać? Czy lepiej czekać i iść po świętach? Oszaleje z tym czekaniem
Podobnie jak do mnie. Zmęczona i jest mi bardzo zimno. Lekarz pytał mnie czy czuję się już ciążowo wkoncu u mnie już prawie 7 tc xd ale nieNo ja mam 2 stany : zmęczona i głodna. I dość często jest mi zimno…
Ja mam ambitny plan, żeby ważyć finalnie nie więcej niż mój partner aktualnie zobaczymy co z tego wyjdzie@Malina_po30 mowisz ograniczyć słodycze? Właśnie piecze mi się chałka z kruszonką..
A zapytałaś co to znaczy? XdPodobnie jak do mnie. Zmęczona i jest mi bardzo zimno. Lekarz pytał mnie czy czuję się już ciążowo wkoncu u mnie już prawie 7 tc xd ale nie
Na początku listopada, tylko ja mam dosyc dlugie cykle 34-38 dni wiec jak kalkulator nie kłamie to zaczęłam dopiero 4tc i pewnie nic nie będzie widaćA kiedy ostatni okres miałaś?