reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Ja to cały czas się zastanawiam czy na pewno jestem w ciąży, bo żadnych objawów.. mam drzemki w dzień, ale to jak zawsze, bo jestem śpiochem 😃 nie sikam częściej, nie bolą mnie piersi, nie mam wymiotów, smaków, nie jestem bardziej głodna - no nic!
Aż zrobiłam dzisiaj znowu test ciążowy, bo ja nie wierzę w te ciąże.. a gdzie tam 20.12 i usg 😳😳
Już głupieje 😫

Ja to cały czas się zastanawiam czy na pewno jestem w ciąży, bo żadnych objawów.. mam drzemki w dzień, ale to jak zawsze, bo jestem śpiochem 😃 nie sikam częściej, nie bolą mnie piersi, nie mam wymiotów, smaków, nie jestem bardziej głodna - no nic!
Aż zrobiłam dzisiaj znowu test ciążowy, bo ja nie wierzę w te ciąże.. a gdzie tam 20.12 i usg 😳😳
Już głupieje 😫
Na pewno jest dobrze!
Ja sobie tłumaczę, że dopóki nie krwawię to jest wszystko w jak najlepszym porządku.
Chyba sobie odpalę jakiś serial na HBO żeby nie myśleć 🫣

Ej mam motywację, żeby ograniczyć słodycze do minimum. Kto podejmuje wyzwanie? 🙀🤭

Ostatnia edycja:
Już głupieje 😫

Szybko minie zobaczysz 💪

Z objawów to mam "tylko" kaca 24/24 😂
Serio czuję się jak po dobrym niekontrolowanym melaznzu 😂
Wypompowana też jestem ale to po części zasługa synusia 😜
Nie zwalałabym wszystkiego na ciążę 🤭
Reszta podobnie jak u Ciebie .
Brak zachcianek , cycki nie bolą ,
Nie sikam więcej niż zwykle 😀

Ja wczoraj na wizycie miałam wg USG 5+3 zarodek miał 18 mm pewnie zależy od sprzetu, w 1 ciąży w tym wieku ciążowym bylo widać tylko puste jajo i się stresu najadłam a tydzień później już był zarodek widoczny ale to był stary sprzęt NFZ wtedy :p
w 5+3 taki spory zarodek ? 😯 Ja w 6+1 miałam tylko 4 mm

reklama
Hej, ja właśnie wróciłam z pracy i sprawdziłam poranne badanie hcg. Wynik 65, poprzedni 23 więc procentowo prawidłowy przyrost 😀 myślicie że jak się umówię przed świętami do ginekologa to cokolwiek będzie widać? Czy lepiej czekać i iść po świętach? Oszaleje z tym czekaniem 😅

Do góry