Karolina2495
Fanka BB :)
U mnie stety albo niestety objawów brak pomijając bol pachwin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam przez chwilę takie bóle, ale minęły na szczęście. Ale ja dopiero 12dpo…..U mnie stety albo niestety objawów brak pomijając bol pachwin
Na pewno jest dobrze!Ja to cały czas się zastanawiam czy na pewno jestem w ciąży, bo żadnych objawów.. mam drzemki w dzień, ale to jak zawsze, bo jestem śpiochem nie sikam częściej, nie bolą mnie piersi, nie mam wymiotów, smaków, nie jestem bardziej głodna - no nic!
Aż zrobiłam dzisiaj znowu test ciążowy, bo ja nie wierzę w te ciąże.. a gdzie tam 20.12 i usg
Już głupieje
Nie ma szans! Team żelkiNa pewno jest dobrze!
Ja sobie tłumaczę, że dopóki nie krwawię to jest wszystko w jak najlepszym porządku.
Chyba sobie odpalę jakiś serial na HBO żeby nie myśleć
Ej mam motywację, żeby ograniczyć słodycze minimum. Kto podejmuje wyzwanie?
Ja to cały czas się zastanawiam czy na pewno jestem w ciąży, bo żadnych objawów.. mam drzemki w dzień, ale to jak zawsze, bo jestem śpiochem nie sikam częściej, nie bolą mnie piersi, nie mam wymiotów, smaków, nie jestem bardziej głodna - no nic!
Aż zrobiłam dzisiaj znowu test ciążowy, bo ja nie wierzę w te ciąże.. a gdzie tam 20.12 i usg
Już głupieje
Nie ma szans! Team żelki
My tez! Synek otwiera i z Boba bo są żelki i zabawkiPiąteczka
Kupiłam sama sobie kalendarz adwentowy Haribo
w 5+3 taki spory zarodek ? Ja w 6+1 miałam tylko 4 mmJa wczoraj na wizycie miałam wg USG 5+3 zarodek miał 18 mm pewnie zależy od sprzetu, w 1 ciąży w tym wieku ciążowym bylo widać tylko puste jajo i się stresu najadłam a tydzień później już był zarodek widoczny ale to był stary sprzęt NFZ wtedy