Karolina2495
Fanka BB :)
Właśnie napisałam, że u mnie odwrotnieJedynie z cerą mogę potwierdzić po znajomych. Na chłopaka czyściutka na dziewczynkę pryszcze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie napisałam, że u mnie odwrotnieJedynie z cerą mogę potwierdzić po znajomych. Na chłopaka czyściutka na dziewczynkę pryszcze...
No popatrz. Żadnych reguł noWłaśnie napisałam, że u mnie odwrotnie
Czyli jest dobrze. Będzie dobrzeMamy identyczne wyniki termin też.
Bety ostatnie miałam 79 i 190
U mnie i tu i tu była ładnaJedynie z cerą mogę potwierdzić po znajomych. Na chłopaka czyściutka na dziewczynkę pryszcze...
Twoja 3 ciąża?U mnie to samo. I niby córka odbiera urodę- z córką super cera a z synem od pierwszego dnia pozytywnego testu aż twarzy nie mogłam dotknąć takie podskórne rzeczy mi się pojawiły, to było straszne..
Ogólnie piąta, parka w domuTwoja 3 ciąża?
A to tak jak u mnie 2 biochemiczne, i 5 ciąża. Parka w domuOgólnie piąta, parka w domu
Czyli nie jestem sama... UfffCześć dziewczyny! Też tak macie że cały czas jesteście zmęczone? Da się to jakoś obejść?
Tak. Ja mam wrażenie że jestem bardziej zmęczona niż przed. A mam te same obowiązkiCześć dziewczyny! Też tak macie że cały czas jesteście zmęczone? Da się to jakoś obejść?